MiselaD MiselaD komentáře u knih

☰ menu

Chvění kouře a zlata Chvění kouře a zlata Ava Reed (p)

Příběh mě pohltil už od první stránky. Nestává se často, aby vás kniha takhle zaujala hned od začátku a o to víc si cením, že to tak bylo.

Do knihy se mi z prvu nechtělo, ale když jsem si přečetla ukázky z knihy, doslova jsem tomu propadla a já tuto knihu okamžitě musela mít doma. I když anděly moc nemusím, jsem ráda, že jsem jim tady dala šanci. I když by mě teď Asher opravil a řekl by, že oni nejsou andělé, ale Věční, a že je v tom dost podstatný rozdíl.

Kniha je velice jednoduše napsaná, čte se opravdu rychle. I když při vysvětlování systému světa se občas ztratíte, nemá to absolutní vliv na pohled celé knihy a na to, jak to mezi Milou a Ashrem jiskri už od prvního setkání. Asher je podmanivý a jeho smysl pro humor vas donutí se smát pokaždé, když promluví. Mila je mladá dívka, která, i přes svou děsivou a velmi nezavidenou schopnost, není tou hrdinkou, která by se vztekala a odmitala to, co je jejím údělem. Naopak, chopila se toho a já moc obdivuji její silu a ducha.

Na závěr prostě můžu jen říct, že pokud jste fanoušci YA, pak tahle kniha nezklame. Ctiva, humorná, plná jisker a napětí, že vás to nenechá knihu odložit a slupnete ji jako já, během pár hodin.

Miluju!

22.07.2022 5 z 5