miloslav0631 miloslav0631 komentáře u knih

☰ menu

Nový Světový řád Nový Světový řád Ralph Epperson

Doporučuji přečtení stejnojmenného článku: NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD - http://miloslav7.blogspot.cz/2016/09/novy-svetovy-rad.html

19.06.2017


Totalitní světovláda Totalitní světovláda Martin Herzán

Vývoj politického uspořádání světa je v pravdě globální problém, který je možné účinně řešit pouze v součinnosti všech dotčených států. Tuto součinnost států stávající politické uspořádání světa prakticky znemožňuje. Nastolení nového politického uspořádání světa vyžaduje realizovat postupně řadu kroků, přičemž prvním krokem by měla být náprava nespravedlivého globálního finančního systému. To bude obtížné především proto, že aktivity Billa Gatese, Warrena Buffetta, George Sorose a všech dalších lidí velkých peněz odvádí pozornost od skutečných problémů současného světa, mezi které patří zejména totálně nespravedlivý globální finanční systém, který umožňuje těmto lidem nekontrolovaně vládnout světu. Tito lidé velkých peněz vládnou světu především k vlastnímu prospěchu, a to s minimálním ohledem na existenci všech současných naléhavých globálních problémů.
Současně existující globální finanční systém respektuje prakticky celý svět, přičemž tento systém v podstatě slouží především lidem velkých peněz, kterým umožňuje ve výsadním postavení v neomezené míře využívat všechno co svět poskytuje.

21.10.2016