kostmaruska kostmaruska komentáře u knih

☰ menu

Píšťaločka moja Píšťaločka moja Ladislav Daniel

Většina malých dětí začíná hrát jako první na flétničku a seznamovat se tak s hudbou, notami, rytmem a písničkami a jejich pomocníkem se na několik let stane Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu u nás nejznámější, nejpopulárnější a nejprodávanější. Tedy - CO ČECH, TO MUZIKANT! Hodně úspěchů!

27.06.2020


Naše píšťalka Naše píšťalka Ladislav Daniel

Většina malých dětí začíná hrát jako první na flétničku a seznamovat se tak s hudbou, notami, rytmem a písničkami a jejich pomocníkem se na několik let stane Škola hry na zobcovou flétnu u nás nejznámější, nejpopulárnější a nejprodávanější. Tedy - CO ČECH, TO MUZIKANT! Hodně úspěchů!

27.06.2020


Kouzelná píšťalka Kouzelná píšťalka Jiří Žáček

Většina malých dětí začíná hrát jako první na flétničku a seznamovat se tak s hudbou, notami, rytmem a písničkami a jejich pomocníkem se na několik let stane Škola hry na zobcovou flétnu 1-3. u nás nejznámější, nejpopulárnější a nejprodávanější. Tedy - CO ČECH, TO MUZIKANT! Hodně úspěchů!

27.06.2020


Flauto dolce - škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 2. díl Flauto dolce - škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 2. díl Ladislav Daniel

Většina malých dětí začíná hrát jako první na flétničku a seznamovat se tak s hudbou, notami, rytmem a písničkami a jejich pomocníkem se na několik let stane Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 1-3. u nás nejznámějších, nejpopulárnější a nejprodávanější. Tedy - CO ČECH, TO MUZIKANT! Hodně úspěchů!

27.06.2020


Škola hry na altovou flétnu 1.díl Škola hry na altovou flétnu 1.díl Ladislav Daniel

Většina malých dětí začíná hrát jako první na flétničku a seznamovat se tak s hudbou, notami, rytmem a písničkami a jejich pomocníkem se na několik let stane Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 1-3. u nás nejznámější, nejpopulárnější a nejprodávanější. Tedy - CO ČECH, TO MUZIKANT! Hodně štěstí!

27.06.2020