KayleighN KayleighN komentáře u knih

☰ menu

Neztrať mapu k mému srdci Neztrať mapu k mému srdci Hana Repová

O paní spisovatelce jsem do této doby popravdě neslyšela a je to veliká škoda. Hrozně mě to bavilo. Když jsme fičeli v noci po dálnici z Itálie tak jsem si na nejnižší jas baterky svítila, abych mohla v autě číst, což je dosti vypovídající.
V knize se setkáváme s velmi netypickým prostředím, což mi bylo velmi sympatické. Schválně co vy? Už jste četli knihu, ve které byl pyrotechnik?
Věc, kterou bych vypíchla, tak je určitě atmosféra knihy. Měla jsem z toho takový ten fajn pocit jako když jsem četla Hypotézu lásky nebo Zapatu. Tím bych navázala na to, co od knihy čekat. Nějaký ten fake date, nějaký ten grumpy chlapík, náhodička sem, náhodička tam a váš potutelný úsměv na rtu při trefných dialozích. Ben je husband material. Nenechte se však zmást, tuctová romantika, u které byste zívali to opravdu nebyla.
Další skvělou postavou byla Elvíra, kterou byste s povzdechem shodili ze schodů, ale vlastně to z ní dělá super postavu do knihy.
Jediné, co bych asi knize vytkla jsou jména, které byly pro mě osobně velmi rušivé a také anotaci. Anotace jako taková mi nepřišla ani zdaleka tak lákává jako příběh samotný. Častokrát se spíše setkávám s opakem.

04.09.2023 4 z 5