Kabi_jban Kabi_jban komentáře u knih

☰ menu

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

(SPOILER) Hawke byl od začátku úžasný, ale taky jsem ještě dříve než před polovinou knihy věděla, kdo to vlastně je. Možná to měl být záměr, možná ne, ale na dojmu z knihy to rozhodně neubralo.
Zato Poppy byla jiný příklad. Ze začátku mi jako postava přišla báječná, ale postupný vývoj? Byla tak naivní. I Phillips k pravdě přišel dřív než ona a to nebyl hlavní postavou.
I přes kritiku mi kniha přišla skvělá. Intimní scény jakéhokoli rázu byly skvěle vypracované, a té lásce, co Poppy pociťovala, jsem naprosto věřila.

13.07.2022 5 z 5


Pan slušňák Pan slušňák Jennifer Miller

(SPOILER) No, co k tomu říct?
Asi jsem ze začátku opravdu doufala, že skončí Lucas s Carmen. V půlce knihy? Nevěděla jsem, jestli mám příběh ještě dočítat. Udělala jsem to, ale dost jsem se přemlouvala.
Konec byl překvapivý. Ani uspokojivý, ani moc špatný, zkrátka otevřený a neuspokojivý.
Nápad nebyl špatný, ale vše mi přišlo trochu zdlouhavé a i ty nejmenší detaily tam byly často rozvedené do nejmenších podrobností, i když to nebylo potřeba.

22.05.2022 1 z 5


Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

(SPOILER) Upřímně je tato kniha jednou z mála, u kterých jsem si chvíli doopravdy myslela, a možná i trochu doufala, ve smutný konec. Ano, Elec ji miloval, miloval ji tak moc, jak nikdo jiný, ale už dva roky žil s Chelsea - to, co k ní cítil muselo být stejně tak obrovské. Za 24 hodin se mu to sice mohlo rozležet v hlavě, ale když znovu uviděl Chelsea, něco se taky změnilo.
Ale samozřejmě jsem hrozně ráda za happyend, protože se pak ke knížce mnohem lépe vrací!

16.05.2022 4 z 5