dusanferko dusanferko komentáře u knih

☰ menu

Ve stínu Alberta Einsteina – Tragický život Milevy Einsteinové-Marićové Ve stínu Alberta Einsteina – Tragický život Milevy Einsteinové-Marićové Desanka Trbuhović-Gjurić

Důvod, proč jsem si tuhle knihu půjčil na čtení, je, že jsem chtěl získat informace o trojúhelníku Maric-Tesla-Einstein. Ze začátku se dle slov autorky zdálo, že o Teslovi, jako o prvním důležitém životním partnerovi bude zmínka, protože autorka slibuje všechny důležité i nedůležité informace ze života Milevy. Bohužel to jsou jen prazdná slova. Hledám hlubší souvislosti mezi Milevou a těmi dvěma pány.

Jak je známo, Tesla získával informace z Informačního pole skrze meditace/napojování podvědomě. Tímto způsobem ale pracoval i Einstein. A Mileva byla nejdřív s Teslou. A taky byla velmi nadaná a jevila o duchovní věci velký zájem. Einstein byl sice inteligentní, ale zároveň byl lenivý.

Podle mojí teorie buď Mileva seznámila obadva pány s možnostmi a schopnostmi napojovat se na tzv merkurskou sféru, kde jsou uloženy všechny informace, které kdy byly objevený včetně těch, které teprve objeveny budou, nebo Tesla do toho zasvětil Milevu a následně ona Einsteina, o němž je známo, že měl vždy na svém pracovním stole knihy od Blavatské. Jedno je ale jisté. Einstein by to daleko nedotáhl, nebýt Milevy, která mu ukázala, jak získávat informace bez úsilí, neboť sice byl inteligentní a chytrý, ale byl moc lenivý a drzý, což dokazuje jeho působení během studií gymnázia.

08.11.2022 2 z 5