cmeli cmeli komentáře u knih

☰ menu

Prostituce v nacistických táborech Prostituce v nacistických táborech Václav Miko

Kniha mi vyrazila dech a představila pro mne nová fakta o naprosté odpudivosti a slizkosti nacismu. Vystrkuje růžky v neonacismu jak v německy hovořících zemích , tak za mořem. Přečetl jsem doslova jedním dechem ...

03.03.2018 5 z 5


Sekunda křiku Sekunda křiku Kamil Marcel Hodáček

Další sbírka nadaného mladého Mistra slash poetry a dekadence K.M.Hodáčka opět čtenáře nezklame . Není prvoplánová, přímočará, o to je podnětnější a stojí za to ji číst. Oslovuje nejen zástupce G/L kruhů, ale i jejich přátele, rodiče a sourozence. Je určena i pro majoritu nastolením hledání řešení globálních problémů, které se dotýkají nejen společnosti ,ale i života na Zemi vůbec. Nechybí ani milostná lyrika s bytostným odhalením intimity . Kdo jednou ochutná, k poučení se bude stále a rád vracet.Každý má šanci si ve sbírce najít to své, to co ho nejvíce oslovuje. Vřele doporučuji ... :-)

13.05.2013 5 z 5


Sexualita bez tabu Sexualita bez tabu Josef Kubík

Tato kniha je velice obsažná zasvěcenými informacemi, které nešetří ani tabuizované oblasti BDSM , třetího pohlaví, sepětí s depresí a jinými těžkými zkouškami sexuality jedince, páru či více lidí. Kniha má opravdu barokní rozměr a mnohé věci jsem se z ní dozvěděl poprvé v životě. Např. o Ponny farmách kde místo poníků fungují dobrovolně a s radostí lidé. Nebo že Mistress může řídit své otroky na dálku po IT a dokonce od nich inkasovat tučnou apanáž.Autor sesbíral veliké množství delikátních informací, které čtenáři předkládá. Obsah je pro běžného čitatele jedinečný a poučný. Vše je vzato z hlediska širšího kontextu kulturního , sociologického i etického.Autoroivi k tak mistrnénmu dílu nelze jinak než blahopřát.

03.02.2013


Havarijní stav Havarijní stav Kamil Marcel Hodáček

Úkol splněn - recenze fertig ! :-)) Hlásí se někdo další ? Kdo dílo ohodnotí ?

22.06.2012 5 z 5


Havarijní stav Havarijní stav Kamil Marcel Hodáček

No proč tak skromně ? určitě by se sem hodil přebal knihy či ten nádherný plakát mého rodáka. Každopádně jsem nadržen na ty niterné pocity a dle slibu to cenznu... Vašek Ř.

09.05.2012 5 z 5