Avrilenicka
No to zas byla jízda. Zabralo mi to trochu víc času než první díl. Trošku mi vadilo přeskakování v dějových linkách. Ale celek byl úžasný. A to finále? Vážně jsem to nečekala. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.
Moc jsem se těšila na další sérii od této spisovatelky, protože předchozí série mě velice bavily. Ale byla jsem trochu zklamaná, přišlo mi to přeplácané.
První díl se mi líbil trošku víc, ale i tento byl dobrý. Moc se mi líbí styl psaní autorky.
Byla to první kniha tohoto žánru, kterou jsem četla a vážně mě bavila. Vůbec jsem nevěděla o čem to bude a zápletka mě nenapadla. Rozuzlení bylo zajímavé.
(SPOILER) No, tohle jsem nečekala. Pořád jsem si myslela, že si na konci vybere jen jednoho. Jako je to pěkná představa, ale moc nevím, jak by to mohlo fungovat dlouhodobě. Ale pěkná kniha, četla se rychle.
Kniha se mi líbila, moc mě bavila. Měla jsem ji přečtenou za 3 dny, opravdu dobře se četla.
Vážně moc pěkná kniha. Bavila mě a přečetla jsem ji za dva dny. Hezký nápad, moc se těším na další díl.
Přišlo mi, že je kniha až moc dlouhá, spousta pasáží se opakovala pořád dokola.
Moc pěkná a poučná kniha
Říkala jsem si, že když jsem přečetla první díl, tak zvládnu i ten druhý, Ale opravdu to není kniha pro mě. Bylo to prostě až moc.
Upřímně, nevím proč to má tak vysoké hodnocení. Naprosto banální nezáživná kniha bez nápadu.
Úžasné. Tato spisovatelka mě nikdy nezklame. Vtipná a inteligentní. Moc mě bavila.
První díl mě asi o trošku víc bavil. Místy mi to přišlo trochu zdlouhavé. Možná je to kniha spíše pro mladší čtenáře.
Podle mě zatím nejslabší kniha od této autorky. Nejen že mě nebavilo prostředí fotbalu, ale zároveň jsem ani neměla moc ráda hlavní hrdinku, která mi dost lezla na nervy. Příběh pro mě nebyl moc uvěřitelný. Jsem celkem zklamaná.
Super kniha, moc jsme se u ní s manželem pobavili a nasmáli. Je čtivá a poutavá.
Vlastně nevím, co si o knize mám myslet. Byla krátká, ale dost obtížně se mi četla.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: