Avrilenicka Avrilenicka komentáře u knih

Obálka knihy Rod nebes a dechu Rod nebes a dechu Sarah J. Maas

No to zas byla jízda. Zabralo mi to trochu víc času než první díl. Trošku mi vadilo přeskakování v dějových linkách. Ale celek byl úžasný. A to finále? Vážně jsem to nečekala. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.

18.05.2026

Obálka knihy Co za světla není vidět Co za světla není vidět Kerstin Gier

Moc jsem se těšila na další sérii od této spisovatelky, protože předchozí série mě velice bavily. Ale byla jsem trochu zklamaná, přišlo mi to přeplácané.

26.04.2026

Obálka knihy Encantra Encantra Kaylie Smith

První díl se mi líbil trošku víc, ale i tento byl dobrý. Moc se mi líbí styl psaní autorky.

25.04.2026

Obálka knihy Pomocnice Pomocnice Freida McFadden (p)

Byla to první kniha tohoto žánru, kterou jsem četla a vážně mě bavila. Vůbec jsem nevěděla o čem to bude a zápletka mě nenapadla. Rozuzlení bylo zajímavé.

03.04.2026

Obálka knihy Trojitá ochranka Trojitá ochranka Lily Gold

(SPOILER) No, tohle jsem nečekala. Pořád jsem si myslela, že si na konci vybere jen jednoho. Jako je to pěkná představa, ale moc nevím, jak by to mohlo fungovat dlouhodobě. Ale pěkná kniha, četla se rychle.

18.03.2026

Obálka knihy Hon na krále démonů Hon na krále démonů Madeleine Eliot

Kniha mě velice bavila

07.03.2026

Obálka knihy Zamrzlá řeka Zamrzlá řeka Ariel Lawhon

Opravdu krásná a zajímavá kniha. Byla napínavá a bavila mě.

05.03.2026

Obálka knihy Zlomená princezna Zlomená princezna L. J. Shen

Kniha se mi líbila, moc mě bavila. Měla jsem ji přečtenou za 3 dny, opravdu dobře se četla.

25.02.2026

Obálka knihy Zásnuby naoko Zásnuby naoko Elena Armas

Tenhle díl se mi líbil mnohem víc než předchozí.

22.02.2026

Obálka knihy Nevhodný návrh Nevhodný návrh Julia Quinn

Kniha se mi moc líbila, bavila mě více než předchozí díl.

20.02.2026

Obálka knihy Dohoda růží Dohoda růží Sasha Peyton Smith

Vážně moc pěkná kniha. Bavila mě a přečetla jsem ji za dva dny. Hezký nápad, moc se těším na další díl.

Obálka knihy Dokonalý svět Dokonalý svět Ally Condie

Přišlo mi, že je kniha až moc dlouhá, spousta pasáží se opakovala pořád dokola.

09.02.2026

Obálka knihy Chudobinec: Deník viktoriánské dívky z roku 1871 Chudobinec: Deník viktoriánské dívky z roku 1871 Pamela Oldfield

Moc pěkná a poučná kniha

09.02.2026

Obálka knihy Hunting Adeline: Hon na Adeline Hunting Adeline: Hon na Adeline H. D. Carlton

Říkala jsem si, že když jsem přečetla první díl, tak zvládnu i ten druhý, Ale opravdu to není kniha pro mě. Bylo to prostě až moc.

01.02.2026

Obálka knihy Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Upřímně, nevím proč to má tak vysoké hodnocení. Naprosto banální nezáživná kniha bez nápadu.

16.01.2026

Obálka knihy Volný pád Volný pád Ali Hazelwood

Úžasné. Tato spisovatelka mě nikdy nezklame. Vtipná a inteligentní. Moc mě bavila.

13.01.2026

Obálka knihy Dokonalý sen Dokonalý sen Ally Condie

První díl mě asi o trošku víc bavil. Místy mi to přišlo trochu zdlouhavé. Možná je to kniha spíše pro mladší čtenáře.

Obálka knihy Láska v prodloužení Láska v prodloužení Elena Armas

Podle mě zatím nejslabší kniha od této autorky. Nejen že mě nebavilo prostředí fotbalu, ale zároveň jsem ani neměla moc ráda hlavní hrdinku, která mi dost lezla na nervy. Příběh pro mě nebyl moc uvěřitelný. Jsem celkem zklamaná.

28.12.2025

Obálka knihy Historky z Tinderu 2 aneb Láska, sex a ten pravý nikde Historky z Tinderu 2 aneb Láska, sex a ten pravý nikde Lucie Macháčková

Super kniha, moc jsme se u ní s manželem pobavili a nasmáli. Je čtivá a poutavá.

Obálka knihy Z kroniky města Jaropolu Z kroniky města Jaropolu Jurij Ščerbak

Vlastně nevím, co si o knize mám myslet. Byla krátká, ale dost obtížně se mi četla.

21.12.2025

Zavřít