Antonín34 Antonín34 komentáře u knih

☰ menu

Jak pochopit muže Jak pochopit muže Hauke Brost

Musím reagovat na komentář PETUVO.
Chytrá žena si knihu přečte. Vezme si z ní to co potřebuje a nad zbytkem mávne rukou a jde si přečíst jinou mnohem zajímavější knihu.
Hloupá žena přečte návod a bude se pouze podle něj řídit.
Hádavá žena stejně jako muž bude reagovat ješitně. Svým pohoršením, obhajobou a potom pomluvou či svým neomylným přesvědčením, které samozřejmě musí zveřejnit. ;-)

Německý odborník na mužské myšlení Hauke Brost tvrdí, že existují jen dvě možnosti, jak muži přiblížit svá přání: buď mu to všechno jasně a věcně vysvětlíte, nebo předvedete (beze slov). Je jedno, kterou možnost si vyberete, ale vždy dbejte na to, aby nedošlo k nějakým výčitkám, nebo narážkám na jeho neschopnost.
„Jakmile mají pánové pocit, že jim chcete poskytnout doučování v jakékoli oblasti, jejich chuť na cokoliv se vytratí. Něco takového může vést k několikaměsíční snížení sebejistoty i erekce, a to jen kvůli strašné nejistotě, kterou trpí,“ uvádí zmíněný odborník s tím, že když přece jen zvolíte cestu bezohlednosti, bude si partner přát, aby se o vašich přáních nikdy nedozvěděl. Když už tedy musíte na něco poukazovat a upozorňovat, tak na druhou stranu i chvalte, ať jsou misky vah vyrovnané! ( část textu zapůjčeného z rozhovoru s Petrem Weissem)

Když knihu čtete, ať už jakkoliv špatná, dočtěte ji a možná i pochopíte oč autorovi šlo. Nepřerušíte někoho přeci jen tak uprostřed věty.

08.09.2017