Anet223 Anet223 komentáře u knih

☰ menu

Ve stínech Ve stínech Erin Hunter

Tuto knihu bych určitě doporučila, protože je velmi napínavá a dobrodružná. Také bych doporučila si přečíst první díl aby jste pochopili co se stalo, jinak je to knížka bez chyby. Tato knížka mě velmi zaujala a překvapila svojí fantazií. Potěšilo mě to, že jsem se do ní mohla vžít a vše si představit. Určitě si tuto knížku přečtěte.

07.11.2018 5 z 5


Nesmrtelní ochránci Nesmrtelní ochránci Eliot Schrefer

Hlavní postavy jsou: Conor, Abeke, Rolan a Mej-lin

Když se Abeke rozhodla zajít na trh aby koupila potřebné věci pro maminku, začala se třást zem. Najednou se z lesa vynořil slon, jenže nebyl to normální slon kterého vidíme v zoo. Je to legendární vůdce kterých je na světě jen 6. Abeke byla jedna z vyvolených která měla schopnost svolat své spirituální zvíře. Jenže slon byl posedlí černou magií kterou ovládá záporná postava Zefír. Abeke byla svolána do hradu v Erdasu kde ji čeká poslání, a to že musí zachránit celý svět.

Této knize bych dala 5 hvězdiček , protože je moc napínavá. Určitě si přečtu i druhý díl.

17.09.2018 5 z 5


Čarodejnice Čarodejnice Roald Dahl

Název knihy Čarodějnice
Autor Roald Dahl


Příběh se odehrává v Anglii a potom ještě v hotelu u moře kde se většina příběhu odehrává. Hlavní postavy jsou Luke a jeho babička. Zápletjka spočívá v tom že Luke a jeho babička jedou na dovolenou k moři. V tom hotelu nebyly sami bylo tam také setkání všech čarodějnic které se snažily zbavit všech dětí po celé zemi.

Zaujala mě příhoda jak Luka proměnili čarodějnice v myš protože je při jejich schůzy šmíroval a celou schůzy poslouchal.

17.09.2018 4 z 5