alena4339 alena4339 komentáře u knih

☰ menu

Etiketa pro elegantní ženu Etiketa pro elegantní ženu Julie Balobanova

Paní Julii sleduji již 2 roky na Instagramu. Po přečtení některých recenzí jsem se rozhodla založit profil a napsat svoje dojmy o knize.

Začala bych tím, že kniha je krásně a pečlivě propracovaná, obálka, papír, grafika, písmo a v neposledně řadě skvostné fotografie.

Nehledě na to, že paní Julii sleduji na jejím profilu, který je naprosto úžasný a velmi přínosný, tato kniha mi pomohla ponořit se do světa elegance ještě více.

V knize je spousta konkrétních návodů pro ženy : společenský posed, jak na konzumaci vybraných pokrmů, etiketa vína, jak kombinovat šperky, jak být dobrým hostem či hostitelem, gestikulace atd.

Pro mě osobně bylo absolutní novinkou to, že existují 3 typy Business Dress code. Z jiných knih o etiketě jsem měla pocit, že máme pouze jeden a to je Business Attire. Přesně proto nesouhlasím s komentáři jiných čtenářů, že v knize není nic, co by slušný člověk nevěděl.

Velmi oceňuji to, že paní Julie, která do Čech přijela před 8 lety šíři tuto osvětu. Děkuji za užasnou práci a přeji knize hodně úspěchů.

Alena Miculková.

13.10.2022 5 z 5


Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii Ladislav Špaček

Krásná kniha, ideální jako dárek.

13.10.2022 4 z 5