alena244 alena244 komentáře u knih

☰ menu

Mŕtvi nemôžu milovať Mŕtvi nemôžu milovať Erika Jarkovská

Výborná knížka, zaujala mě od první stránky. Konec, ten byl jako třešnička na pomyslném dortu, úplně mě tím spisovatelka překvapila, ale knížku čtěte od začátku. Vytrhne vás z reality běžného života, tak jako mě. Jsem ráda, že patří mezi poklady v mé knihovně.

20.05.2015 5 z 5


Neodolateľné vábenie Neodolateľné vábenie Nata Sabová

Nata má při psaní knih vzestupnou tendenci. Už při první knížce jsem si myslela, že nic lepšího se už napsat nedá, ale tato spisovatelka mě přesvědčila, že dokáže překonávat nejen jiné, ale i samu sebe. Knížka je fantastická při jejím čtení se zcela vžijete do příběhu a prožíváte jej spolu s hrdinkou. Knihu doporučuji a těším se na další knihy.

20.10.2013 5 z 5


Hry o lásku: Nie je všetko také, ako sa na prvý pohľad zdá... Hry o lásku: Nie je všetko také, ako sa na prvý pohľad zdá... Nata Sabová

Nejnovější kniha Naty Sabové je trošku jiného žánru než předchozí tři knížky. Je velmi dobrá (tak jako předchozí knížky). Ruku v ruce zde jde romantika s láskou a zároveň napětím. Sami se přesvědčíte, že kniha je tak výborná, že s hrdinkou prožíváte příběh jako na vlastní kůži. Výborná myšlenka jsou zkoušky vyvolených mužů, takového muže, který prošel zkouškami by doma chtěla asi každá žena. Knížka je vynikající, když si myslíte že už bylo vše napsáno už není co říct a je konec, přijde spisovatelka s další ještě zajímavější zápletkou. Obdivuji spisovatelčin talent a její fantazii. Těším se na další díla této vynikající spisovatelky.

20.10.2013 5 z 5