adam2802 adam2802 komentáře u knih

☰ menu

Velký mytický crossover Velký mytický crossover Bill Willingham

Mýty, to není jen jedna série, ale hned několik komiksových řad více či méně propojených. Jak ale fungují v jedné knize, která se snaží býti velkým vyprávěním?

24.07.2018


Dobrý princ Dobrý princ Bill Willingham

Tiše děti, přichází princ, a ne jen tak ledajaký, ale dokonce Dobrý princ! Crew vydává 10. díl série Mýty, právě s podtitulem Dobrý princ. A co že se tentokrát dozvíme? Jedna z vedlejších postav dostane zásadní roli a Wolfiho-Sněhurčina vlčí smečka oslaví narozeniny.

03.08.2017


Válka a střepy Válka a střepy Bill Willingham

Po půl roce opět zpátky do pohádky, Crew nám servíruje další díl série Mýty – tentokrát s pořadovým číslem 11 a podtitulem Válka a střepy. Zbraně jsou připraveny, hrdinové odhodláni, nepřítel v minulém díle přišel o část sil, ale jak vše dopadne? A kdo se vrátí a koho válečná vřava nadobro pohltí?

03.08.2017


Sága 4 Sága 4 Brian K. Vaughan

Vesmírná sága Sága pokračuje, vesmírné datum sice neznámé, ale při pohledu na ne už tak malou Hazel je čtenáři hned jasné, že se děj tentokrát posunul časově víc než díly předchozí. Zároveň Vaughan trochu zpomalil a nabídl nám tak trochu jinjý, sociologický pohled na rodinu (ne)idilu. Takže jaká že je nová Sága?

03.08.2017