Zlodějka knih Zlodějka knih diskuze u autorů

☰ menu

Angela Marsons

Jsem ráda, že jsem si nechala všechny čtyři knihy na pozdější čtení a přečetla je pěkně popořadě za sebou běhěm pár dní....spisovatelka se mi hodně zalíbila, její styl psaní mi po pár stránkách v prvním díle dost učaroval a postupně se mi četlo jenom líp a líp. Příběhy o Kim jsem hltala jedním dechem a každý díl byl pro mě naprostým zážitkem a každý ve mě zanechával rozdílné pocity což se mi hodně líbilo a zalíba v detektiv inspektorce se zvyšovala každou přečtenou stránkou. Těším se na další díly z "pera" této spisovatelky ať už budou o Kim nebo ne...

13.02.2018


Jennifer L. Armentrout

Zatím jsem od této autorky přečtela tři knihy a ty mě přesvědčily natolik, že chci přečíst všechny její knihy, které vyšly i ty které teprve ještě vyjdou...její styl psaní se mi líbí, líbí se mi, že za každým sladkým slůvkem se schovává něco tajemného a těžkého, že ženy nejsou žádné neschopné loutky, ale jsou sami sebou a svými pány, že se dokáží odrazit ze dne až na povrch a že muži jsou tu pro ně pevní jako skály, že je podporují a hlavně jim ukazují, že jejich krása a síla je dostatečná, že jsou tady pro ně bez ohledu na to, co se na ně sesype a že pokaždé, když se nějak odloučí najdou si k sobě cestu...je to jako sledovat odhalení dokonalostí osob, které mají jizvy na těle i na duši...nemůžu říct, že všechny její knihy jsou dokonalé a super, ale pro mě mají své kouzlo a i když je jedna silnější a jiná slabší čte se mi to pořád dobře a nemůžu se přestat těšit až si přečtu další a po ní další a další...

17.12.2016


Kylie Scott

Ke knihám této autorky jsem se dostala naprosto náhodou a jsem za to nesmírně ráda. Už po přečtení prvního dílu jsem měla jasno, že další díly mi neuniknou a taky na ně netrpělivě čekám než k nám dorazí.
Způsob, jakým autorka píše mi naprosto vyhovuje a svoji část na tom má i ten, co to překládá, ale přesto nápad napsat o rockové kapele, která je plná sexy členů, kterým nechybí inkoust na těle je dokonalý sám o sobě. Jsem vděčná této autorce za její díla, protože je hltám jedno za druhým a doufám, že u těchto neskončí a že se k nám dostane vše z její tvorby. Má přesně to kouzlo, že začnete číst a otáčíte stránku za stránkou a než se rozhoupete knihu zavíráte a čekáte až budete moct otevřít další a tohle je pro mě velké plus u každého autora, že mě dokáže dokonale vtáhnout do příběhu až si připadám jako bych stála po boku hlavních hrdinů.

24.08.2016


Kerstin Gier

Ke Kerstin Gier jsem se dostala vyloženě náhodou - objevila jsem film Rubinrot a líbil se mi hodně, pak jsem zjistila, že je to podle knižní předlohy Rudá jako rubín a knihu si našla a spolu s ní i Kerstin Gier. Doslova mi učarovala svým námětem, zvolenými slovy, hlavními postavami a vším, co se v knize objevuje. Bylo to kouzelné. Víc knih jsem od ní zatím nečetla jenom ságu Drahokamy, ale určitě zkouknu i další její knihy. Jako autorka mi sedla a nemůžu jinak než ji pochválit, že je skvělá.

27.08.2014


Veronica Roth

Mě naprosto dostala svým způsobem psaní a příběh, který vymyslela mě smetl jako přívalová vlna. Možná už si od ní nepřečtu tak dobrou knihu jakou je Divergence a možná napíše něco, co mě dostane ještě víc a nebo prostě mě to smete znovu, protože to bude stát za to a bude to třeba jiné, ale o tom to je. Jsem zvědavá, co přijde dál po této trilogii a doufám, že toho bude víc než dost, protože mě prostě její styl psaní učaroval. Nemusí se líbit všem v tom je ta krása.

27.08.2014


Judith Rumelt

Dokonalá žena, úžasná spisovatelka a jedinečná osobnost. :) Miluju sérii Nástroje smrti a jsem jí neskonale vděčná, že něco tak úžasného příšlo mezi nás, protože příběh Clary a Jace mě dostal se vším všudy. Ve chvíli, kdy jsem přečtetla Nástroje smrti - Město z kostí nemohla jsem přestat. Zažrala jsem se do toho.

24.08.2014


Rhonda Byrne

Tahle žena si v životě prošla peklem a i přesto všechno má pořád úsměv na tváři. Pomáhá lidem kolem sebe a neptá nic na oplátku. Předává dál své zkušenosti a vědomosti, dává lidem důvod a smysl proč žít. Dala celému světu kus sebe samotné, ukázala jim své tajemství, svoji bolest a ztrátu, ukázala jizvy na srdci i na duši, ale také ukázala způsob, jak tohle všechno a mnohem víc můžeme vyléčit, jak sebe samotné zdokonalit a žít.
Úžasná dáma, která má mé velké DĚKUJI a OBDIV, za to jaká je a čím můžu být díky ní.

24.08.2014


Joanne Rowling

Joanne Kathleen Rowling a série Harry Potter se mi navždy vryje do paměti. Celou sérii HP mám za sebou jak knižní tak filmovou a jsem jako v extázi, když se tím můžu probírat znovu a znovu. Je to jako závislost a je to i díky tomu, že tohle bylo součástí mého vyrůstání. Stejně jako rostl Harry, rostli jsme i my a o to víc nás to pohltilo. J.K. Rowling je spisovatelka, která vytvořila postavu mladičkého kouzelníčka, který se vryl do paměti nejen dětí, ale i jejich rodičů, postavu někoho, kdo prožívá všechno, co by chtěl někdy prožít každý z nás - svět kouzel, kdo by to nebral :) samozřejmě smrt rodičů a usilování o Harryho život to už tak lákavé není, ale to ostatní kolem - já bych do toho šla hned. Být na kouzelnické škole v Bradavicích - jedu hned :D Nejvíc se mi líbil pátý až sedmý díl a samozřejmě první díl, kdy jsme se s Harry vlastně seznámili to prostě jinak nejde.
Harry patří k mému životu a nezapomenu na něj.

24.08.2014


Richelle Mead

Richelle Mead mi učarovala sérií Vampýrská akademie, kterou jsem hltala díl za dílem. Patří mezi mé oblíbené autorky, protože její styl, její vyjadřování a naměty pro nové knihy jsou úchvatné. Miluju číst její knihy a miluju je číst znova a znova....Je to úžasná autorka, která musí psát dál a dál, protože její knihy mají přesně to, co od nich očekávám a někdy je tam toho daleko víc a o to je to ještě lepší. Jsem nadšená, že jsem objevila její knihy.

24.08.2014


Lenka Lanczová

Začala jsem ji číst ještě na základní škole a čtu ji dodnes. Lenka Lanczová má úžasné knihy, některé vás dostanou víc a některé zase tolik ne.e, ale i tak je přečtete, protože na nich prostě aspoň z části něco je. Mám ji ráda a její umění vtáhnout nás do děje a nebo náklonost k hlavním postavám je prostě dokonalá. Nejvíc se mi líbí série Šeptej... tu prostě MILUJU. :) Ale jinak jsem ráda, že mezi české spisovatelky patří právě ONA, protože pro seznámení se světem lásek, trápení, smutku a přátelství je nejlepší. Myslím si, že když bude dál vydávat knihy tak dobré jako doposud tak nikdy nebudu mít problém po nich znovu a znovu sáhnout jako třeba po Náhradníc princi nebo Kapkách rosy - ty můžu číst dokola a dokola a neomrzí mě to - a toho si na autorech taky hodně vážím, že nás dokáží ke knize dostat víc než jednou....

24.08.2014