Zetuška Zetuška diskuze u autorů

☰ menu

Hannah Howell

Tato autorka, je u mě hned druhá v oblíbenosti čtení. Ačkoliv styl psaní je leckdy jednoduchý, totéž i děj, jakési kouzlo číhá uvnitř každého příběhu, omotá a nepustí.
Těším se na další díly ze série Murray, též na letošní novinky v podobě příběhů z americké občanské války a první dva příběhy zatím 7 dílné série MacEnroy. Rovněž, mi nebude vadit, pokud se někdy nakladatelství rozhodne, vydat fantasy ságu od ní.
Přeji ještě spousty dalších příběhů a děkuji za všechny knížky, které mohu mít v knihovničce.

03.03.2021


Hana Martinková

S paní spisovatelkou Hanou Marií Körnerovou jsem měla možnost se setkat v rámci představení její nové knihy. Velmi mile mě překvapila svým přístupem, dozvěděla jsem se zajímavosti o jejich knihách, jak třeba dlouho vznikaly a co stálo za jejich příběhem, kde našla inspiraci. Proč ji zrovna oslovila Francie a tak tam často situuje děj svých knih.
Děkuji vám za skvělé knížky, nejvíce mě oslovují vaše historické romány i za podepsání knih. Ráda opět přijdu na nějakou případnou knižní besedu.
Přeji ať, se podaří dopsat další 2 knihy, které oznámila, že má v úmyslu ještě zpracovat a hlavně hodně zdravíčka, které ji v životě už hodně potrápilo - jak se svěřila.

21.10.2019


Julie Garwood

Její knížky jsou pohodou na duši a přináší celou škálu pocitů: od radosti po dojmutí. Sáhnu kdykoliv není člověku ok a na chvíli si přeju odpoutat se od všech starostí a nakouknout do jiného století, místa. Příběhy co chytí a pohladí srdéčko, slůvka, která se v mé fantazii stávají obrazem a řádky ožívají vlastním životem. Každou její knížku jsem četla tolikrát, že to již ani nemohu spočítat a třebaže bych je mohla znát nazpaměť, stále objevuji tu detail, tu něco nového a jiného, neskutečná čtivost a kouzlo příběhů, které se nevytrácí ani po x-té. Nemalý podíl má i výborný překlad. V rámci historických romancí jedna z nejlépe píšících autorek. Děkuji za váš úžasný talent a doufám, že se jednou zase vrátíte k historickým příběhům, které jsem si oblíbila a všechny je mohu mít ve své malé knihovničce.
DOPlění: 2023 -paní spisovatelka odešla, což mě velmi mrzí. Byla to má nejoblíbenější autorka, její knížky mě přivedly ke světu romanticko-historických příběhů. Odpočívej v pokoji a děkuji za krásné chvíle s vašimi knihami.

20.08.2015