Tarrina Tarrina diskuze u autorů

☰ menu

Eva Hauserová

Noc v Mejdlovarně - pro mě bomba!

04.04.2016


Johannes Mario Simmel

Pro mě jednoznaně jeden z nejlepších vypravěčů! Díky němu jsem pochopila poválečné Německo, hospodářský zázrak, ale hlavně, jak válka zatočila s city a vztahy mezi lidmi. Četla jsem asi všechno, za nejlepší považuji Všichni lidé bratry jsou, Z čeho jsou utkány sny, Nikdo není ostrov, Bůh chrání milence, Svůj kalich hořkosti a samozřejmě A Jimmy šel za duhou.

04.04.2016


Pavel Frýbort

Připojuji se k lítosti, že zemřel tak brzy. Výborný znalec české povahy a švejkovství s mistrnou tvorbou kriminálních zápletek. Super hlavní hrdinové - ať už Michal Najman, Honza Jareš nebo Bebe. Přečetla jsem všechno.

04.04.2016


John Grisham

Je čas zabíjet nebo Firma - úžasný!

04.04.2016


Zdena Frýbová

Hluboce se klaním. Když pominu nezapomenutelné romány ve psí řeči, líbí se mi její trefné pranýřování jakékoli doby v nadčasové rovině a nezapomenutelný smysl pro inteligentní humor. Přečetla jsem všechno!

04.04.2016


John Irving

Rok vdovou - pro mě nádherný a nezapomenutelný příběh. Jeho styl z duše obdivuju.

04.04.2016


Mo Hayder

Tuto autorku jsem začala číst proto, že napsala knihu se stejným názvem jako já - Panenka. Je to drsná ženská, nebere si servítky, ale umí výborně vyprávět.

04.04.2016


Dan Brown

Miluju jeho styl psaní a obrovský přehled, co se historických, náboženských, technických, apod. detailů týče, smysl pro příběh, který upoutá od prvního do posledního písmene. Jem mě mrzí, že se ho snaží dost autorů napodobit.

04.04.2016


Joy Fielding

Joy je výborná. Mám ji přečtenou skoro celou. Bravurně se orientuje v ženské duši, vztazích, její knihy jsou kromě toho plné napětí a psychologicky vypjatých momentů.

04.04.2016


Stephen King

Od Kinga téměř cokoliv! Něco považuji za nepřekonatelné - třeba Osvícení, výborný je Řbitov zviřátek, z poslední doby určitě Právo nálezce!! Žádný horor, ale přesto zobrazuje šílenství v té nejsyrovější podobě.

04.04.2016