Suza Suza diskuze u autorů

☰ menu

Judith Rumelt

No, je vidět, že nepatřím k cílové skupině čtenářů. Momentálně čtu 5. díl Nástrojů smrti a už několik posledních dílů mě to nějak neba. Autorka má bohatou fantazii a podařilo se jí svůj svět nádherně představit, takže dávám vždycky vysoké hodnocení, ale čtu je vždycky hrozně dlouho. Samozřejmě mě zajímá, jak se bude příběh dál vyvíjet, ale nedá se říct, že bych se od knihy nemohla odtrhnout.
Za přečtení série ale určitě stojí.

12.08.2015


Nora Roberts

Od autorky čtu hlavně její romantické série (několik jich má mamka, několik já), myslím že kromě Snové máme až do Písně sedmi všechny, které vycházely u Alpressu. Mám ráda její vtipné dialogy a špičkování mezi přáteli a sourozenci i její styl psaní. Bohužel tím, že knihy seká jak Baťa cvičky, se dost vytrácí originalita,takže příště spolehnu na městskou knihovnu

12.08.2015


Jayne Ann Krentz

Souhlasím s tanjou, autorka patří k mým oblíbeným a jeden čas jsem od kupovala vše, co u nás vyšlo pod pseudonymem A. Quick, a k těmto starším knížkám se ráda vracím. Pak se mi ale zdálo, že už vykrádá sama sebe. Vzájemně propojených trilogií už je tolik, že už jsem ztratila přehled (vzpomínám na příběhy dvou sestřenic, které se přátelily a žily na stejném ostrově Harmonie, každý z příběhů ale patřil do jiné trilogie). Postupně také narůstá množství paranormálna (hlavně u knih odehrávajících se v budoucnosti), což zde nepovažuji za přínos. Knížky si půjčuji v knihovně a pořád doufám, že zase narazím na nějakou fakt dobrou :)

12.08.2015