Pajina68 Pajina68 diskuze u autorů

☰ menu

Jack Kerouac

Tuto knihu jsem dostala od svého přítele jako dárek, právě když vyšlo u nás první vydání. Knihu jsem přečetla, ale pro mne to byla kniha průměrná. Stále jsem sháněla knihu "Na cestě" , kterou ne a ne sehnat a od které jsem stále čekala víc, než od "Maga". Nakonec po mnoha letech jsem knihu konečně sehnala a usoudila jsem, že Kerouac nebude ten "můj" autor.

09.05.2017


Lucy Dawson

Zdá se, že to bude moje oblíbená autorka.

12.04.2016


Jackie Collins

Smutná zpráva, že moje oblíbená autorka o víkendu zemřela. Je mi to moc líto, vždy jsem se těšila na její novou knihu. Bohužel už nic nenapíše. Moc smutné.

21.09.2015


Vladimír Páral

Já Páralovo knihy miluji od střední školy, kdy jsme ho měli jako povinnou četbu. Román "Profesionální žena" mne v té době úplně dostal svou odlišností od ostatní četby, že jsem si postupně v knihovně vypůjčila všechny jeho ostatní knihy, část během let postupně dokoupila a přečetla jsem úplně vše kromě jeho prvotiny pod pseudonymem "Šest pekelných nocí" - to nemůžu sehnat. Bohužel velikým zklamáním byla jeho poslední kniha - "Kniha o biči", která je jeho nejslabším dílem. Ale všechny předešlé - hlavně ty, které psal ještě před revolucí - jsou prostě úžasné.

29.05.2015