Mixxa Mixxa diskuze u autorů

☰ menu

neznámý - neuveden

Někdo se zmínil, že autorem Bible je člověk a ne "neznámý". No, tak nám řekněte, jak se jmenuje, aby nám to usnadnilo pátrání. ;-)

25.07.2016


Jana Divišová

Jžš, co to má za kravinské knihy? -_-

26.02.2016


neznámý - neuveden

Tento autor je opravdu kreativní a zůstává mi rozum stát, kde na to všechno bere nápady! ;-)

23.02.2016


Daniel Štrauch

Vau, tady máme životopis! A dokonce je zajímavější než celá ta jeho "kniha"

23.02.2016


Francesca Simon

U knížek s Darebákem Davidem jsem se jako malá (a i teď jako velká) nasmála nespočetkrát. V životě bych těm roztomilým a vtipným knížkám nic nevytkla, ale jde o to, že autorka se rozhodla napsat i jiné knížky než právě o Davidovi. Asi jí pak došlo, že to asi nebude tolik vynášet, tak prostě Davidovu postavu zneužila do nových poučných knih, ve kterých právě David všechny poučuje. Nesedí mi to, protože ze zaběhlé postavy udělala vlastně úplně cizího člověka. Prostě se na něm svezla a moc se jí to nepovedlo. David mi do té role nezapadá. Ale jinak ty starší knihy s jeho lotrovinami jsou pořád skvělé. :-)

23.02.2016


Thomas Brezina

Thomas Brezina je opravdu vynikající autor detektivek, které jsem četla nejen jako "malá", ale i teď se k nim s chutí vracím. Ano, je pravda, že některé nejnovější napodobeniny Klubu záhad nebo Klubu tygrů mají podobné pointy, ale musím uznat, že co se originálů týče, tak je opravdu kreativní a knížky jsou příjemně čtivé oddychovky. A taky měl úžasný nápad, co se týče té detektivní lupy. :-)

23.02.2016