MarwinWilliams MarwinWilliams diskuze u autorů

☰ menu

Jan Rataj

Pan profesor Rataj, kterému v žádném případě neupírám jeho nesporné znalosti a inteligenci, má své historické oblíbence ( Edvard Beneš) a historické padouchy (Rudolf Halík) a podle toho svá díla píše. Občas by si měl přečíst i něco jiného, než své bohorovné názory.

03.12.2020


Jan Cebe

Velice chytrý a vzdělaný pán, měl jsem tu čest, že mi vedl diplomovou práci. Navštívil jsem mnoho archívů, abych k diplomce získal relevantní dokumenty a texty a pokaždé se mě v archívu zeptali kdo mou práci vede. Když jsem řekl že Honza Cebe, všichni, kteří se mi do té doby snažili pomoci s vyhledáváním dokumentů pochvalně pokývali hlavou a řekli: "Hmm, to máš štěstí, to je dobrej člověk a velkej machr". Mimochodem, ta diplomka se mi opravdu podle státnicové komise hodně povedla. Tak díky Honzo.

03.12.2020


Jaroslav Rokoský

Když jsem psal svou studii o jednom z nejvlivnějších agrárních politiků, obrátil jsem se na několik odborníků o radu. Pan Rokoský byl jediný, který mi odpověděl. Jeho knihu o Rudolfu Beranovi považuji za výbornou a při své práci jsem z ní čerpal mnoho informací.

01.12.2020