Mandalka74 Mandalka74 diskuze u autorů

☰ menu

Cathy Bonidan

Další příběh z mé oblíbené edice 7lásky a opět výborný ❤️

Anne-Lise najde během pobytu v hotelu Beau Rivage v pokoji 128 v nočním stolku rukopis. Má ráda knihy, ráda čte, tak si rukopis přečte. V rukopisu najde adresu autora a rukopis mu pošle. Tím začíná korespondence mezi nimi. S pomocí kamarádky Maggy i pátrání jak se rukopis do hotelu dostal a přes kolik lidí za ta léta prošel. Tento rukopis ovlivní životy mnoha lidí.

Kniha se mi líbila, četla se mi dobře, jen těžko se kniha odkládá. Příběh je psaný formou dopisů. Ze začátku jsem měla trošku obavy jak se mi takový příběh bude číst, ale obavy byly zbytečné. Bavilo mě číst hodně, těšila jsem se na každou stránku, na každý dopis. Bavilo mě odhalovat osudy lidí, kteří byli do pátrání postupně přidáváni. Příběh je o přátelství, o lásce, o vztazích, i o trápeních, i naději. Příběh je také o kráse a síle psaného slova, kouzlu psaní dopisů.
Za mě knihu doporučuji.

07.10.2020


Virginia Cleo Andrews

Moje oblíbená autorka už hodně let. Ráda se k jejim knihám vracím a budu vracet. Doporučuji.

30.08.2015


Zdeňka Jordánová

Zdeňka Jordánová patří mezi mé nejoblíbenější autorky. Mám některé knihy ve své knihovničce a ráda se k nim vracím. Doporučuji.

24.08.2015


Danielle Steel

Danielle Steel patří mezi mé oblíbené autorky. V mé knihovničce mám několik knížek, některé jsem četla několikrát, vracím se k nim. Tento víkend jsem si koupila knihu Pegas. Těším se až si ji přečtu.

24.08.2015