Lucy2211 Lucy2211 diskuze u autorů

☰ menu

Ruta Sepetys

Jedna z mých vůbec nejoblíbenějších spisovatelek. Má obrovský dar prohlubovat ve čtenářích zájem o historii a skryté příběhy, o kterých se moc nemluví. Její knihy jsou neuvěřitelně čtivé a po dočtení vás zasáhnou natolik, že na příběhy nikdy nezapomenete. Naopak vás to donutí se zamyslet nad životem a nad vším, co bylo v knize popisováno.

15.09.2020


Sinéad Moriarty

Má nejoblíbenější autorka. Její knihy jsou naprosto úžasné, nezapomenutelné a vryjí se nejen do mysli, ale zároveň do srdce.

21.04.2020


Carolly Erickson

Úžasná autorka, mám ráda její knihy. Dokáže čtenáře okamžitě vtáhnout do děje, skvěle líčí historii z mnoha úhlů. Jedním slovem je Carolly Erickson "nepřekonatelná" (alespoň u mě :) )

14.07.2014


Joanne Rowling

Úžasná autorka knih jak pro děti tak pro dospělé. Moc ji obdivuji a nalézám u ní velkou inspiraci. Její série Harryho Pottera je a bude nezapomenutelná, jsem ráda, že někdo tak úžasný jako je J.K.Rowlingová dokázal vytvořit magický svět jako jsou Bradavice. Nejenže přivedla spousty dětí i dospělých ke čtení, ale dokázala vytvořit úplně jiný druh fantasy, než na jaký byl kdokoli zvyklý. Jedním slovem je tato autorka "nepřekonatelná" :)

26.01.2014


J. R. R. Tolkien

Úžasný člověk, který měl svůj vlastní svět. Je to můj nejoblíbenější spisovatel, kterého nesmírně obdivuji a nalézám u něj velkou inspiraci.

15.12.2013


Alison Weir

Moje nejoblíbenější spisovatelka, miluji její knihy :)

25.06.2013