Lucka D. Lucka D. diskuze u autorů

☰ menu

Eleanor Alice Burford Hibbert

Autorka mi v mnohém připomíná díla Madeleine Brent, více mi vyhovují romány psané pod pseudonymem Victoria Holt. Jediné, co mi trochu chybí, je jaksi "zamlžené" popisování erotických scén, ale asi je to dáno i dobou, kdy knihy vznikaly...(?). Celkově autorku hodnotím pozitivně, píše zajímavě, témata jsou mi blízká.

22.04.2014


Peter O'Donnell

Autor píše zajímavě a čtivě, přečetla jsem celou řadu jeho knih, styl psaní je mi blízký a zápletky jsou vesměs zajímavé. Ke knihám se vracím celkem pravidelně.

22.04.2014


Sandra Brown

Skvělá spisovatelka, super styl, náměty jsou současné a napínavé, detektivní zápletky strhnou! Co nemusím, jsou její romantické novely, ale to není chyba autorky, obecně nemusím nic co zavání "červenou" či "růžovou knihovnou.

17.04.2014


Nora Roberts

Tato autorka se mi čte velmi dobře, nejvíce však oceňuji sérii o Dallasové, přijde mi nejpovedenější, a to i přesto, že mi trochu vadí ten "nádech scifi" - virtuální realita, identifikátory, létající auta... trochu mi to přípomíná Pátý element... Ale jinak Robertsová píše čtive, jsou to oddechovky. Jen někdy mám pocit, že se maličko opakuje, ale při takovém mnozství vydaných titulů to asi není zas taková vada.

17.04.2014