Libuna Libuna diskuze u autorů

☰ menu

Emma Darcy

Od této spisovatelky mám také nejvíce Harlequinek a opravdu se mě dějově i celkově čtou velice dobře, doporučuji moc

20.05.2016


Penelope Jones Halsall

Od této spisovatelky mám hlavně Harlequinky moc dobře se čtou píše velice dobře doporučuji

20.05.2016


Suzanne Enoch

Má knihovna se rozrostla je pravda že knihy od Suzanne Enoch jsou skvělé sice se mě podařilo zatím kolem 10 knih ale pokud objevím další beru hned opravdu vtáhnou do děje a jsou velice skvěle napsané.

20.05.2016


Sabrina Jeffries

Také patří mezi mé oblíbené autorky, zatím mám asi 11 knih a určitě nezůstane jen u nich. Velice dobře napsané nejvíce se mě líbila :Nevydařená pomsta - nesmí chybět v mé knihovně.

20.05.2016


Teresa Medeiros

Mám asi 11 knih od této spisovatelky píše moc dobře líbí se mi dějově nejvíce Ztracená duše , Do svítání tvá ... Nedávno jsem získala další a chystám se číst Tvůj slastný polibek . Už se moc těším ponořím se do knížky ....nejlépe co nejdříve .

26.07.2014


Lisa Kleypas

Mám radost opět se mi daří ....jupí mám další knihy od mé nejoblíbenější spisovatelky. Ještě si je přečtu mám Najdu si tě, a sháním Síla osudu , Tajná láska . Je opravdu úžasná spisovatelka. Ještě mě zajímají i knihy z dnešní doby tak postupně si je koupím .

26.07.2014


Jane Austen

Miluji tuto spisovatelku i filmy mám všechny ale nejoblíbenější mám Pýchu a předsudek a Annu Elliotovou i Emma je úžasná .Když mohu tak si knihy čtu znova nebo i filmy . Obdivuji ji byla a navždy bude skvělá spisovatelka....

30.03.2013


Nicole Jordan

Musím jen souhlasit mám 15 knih a moc se mi líbí ,je a patří mezi mé oblíbené spisovatelky. Mám koupené Touhu a Smyslnost ,Střevíček pro Popelku ještě nepřečtené. Velice dobře dějem doporučuji 3 knihy sestry Loringové : Potěšit dámu , Okouzlit krásku a Svést nevěstu. Už jsem přečetla Smyslnost moc pěkná kniha velmi ...v dnešní době mám skoro 20 knih a neměnila bych je mojí nej nej nejlepší spisovatelkou

30.03.2013


Kathleen E. Woodiwiss

Skvělá autorka knih přišly jsme o skvělou spisovatelku mám 12 knih a ještě jedna mi chybí ale snad ji získám . Moc ráda si čtu znovu a znovu její knihy jsou moc dobře napsané ať dějově tak zaujetím. Nenechám se při nich rušit . Přesně vtáhnou mě jakoby nic jiného nebylo...

30.03.2013


Jude Gilliam White

Nejvíce se daly číst starší knihy Sametový anděl atd. jinak už v poslední době už moc nečtu knihy od této spisovatelky. ještě se dají číst Ledové a Ohnivé dvojče .

30.03.2013


Gabriele Marie Schuster

Mám moc ráda knihy od této spisovatelky mám jich 28 a čtu je ráda znovu .Velice pěkné čtení hlavně se mi líbí knihy :Zlatá nevěsta, Uloupená růže... je jich více a mají opravdu co nabídnout.

30.03.2013


Barbara Cartland

Přidávám se také už mám od Barbary Cartland asi přes 80 knih a jsem velice ráda že je mám .Dokonce jsem nadšená že třeba knihy :Dáma a lupič ,Srdce v sázce , Fantom v Monte Carlu jsou i filmy . Velice doporučuji tuto spisovatelku. V jejich knihách má láska jemnost i cit. Opravdu romantika....

30.03.2013


Johanna Lindsey

Mě se tato spisovatelka líbí má nejoblíbenější je :Miluj mě navždy ,Zajatá nevěsta atd mám asi 20 knih a jsem moc ráda že je mám jsem knihomolka patří mezi mé oblíbené spisovatelky

27.01.2013


Diana Palmer

Moc se mi líbí mám hlavně Harlequinky velice pěkné čtení

12.01.2013


Julie Garwood

Mám od této autorky jen pár knih ale Láska a čest byla zatím nejlepší .

11.01.2013


Barbara Cartland

Miluji knihy od této autorky některé čtu vícekrát jsou úžasné . Mám nové knihy : Láska není slepá, Hvězda lásky, Netušená láska chystám se je číst už se moc těším vždy bude patřit mezi mé nejoblíbenější spisovatelky . Opravdu by to bylo nadlouho jsou mezi knihami nádherně napsané upoutají .... .

11.01.2013


Lisa Kleypas

Miluji tuhle autorku její knihy jsou ....nemůžu se od nich odtrhnout sbírka knih se pomalu rozrůstá. Teď mám další knihy přečtené ,Nezkrotná touha a Cizí muž v mém náručí jsou pěkné čtivé. Nejoblíbenější mám Tajemství letní noci,Kouzlo podzimu a Jarní skandál .

11.01.2013