koki.veru koki.veru diskuze u autorů

☰ menu

Megan Goldin

Četla jsem od této spisovatelky zatím pouze tu Únikovku a nebylo to špatné, i když konec mi připadal trochu přitažený za vlasy. Ale určitě si přečtu i druhou knihu od ní :)

21.07.2020


Jackie Collins

Zatím jsem četla od této spisovatelky pouze dvě knížky, ale byla jsem příjemně překvapena, a určitě s ní budu pokračovat dál :) Zajímavé knížky, které mají děj a určitě se u nich člověk nenudí.

26.05.2016


Jeffery Deaver

Můj nejoblíbenější spisovatel. Jeho knížky jsou úžasné, především ty ze série o Lincolnovi Rhymovi. Knížky plné napětí a vyšetřování. Nikdy si nejsem skutečně jistá, kdo by mohl být vrahem a jak ho může Lincoln Rhyme tak rychle odhalit.

04.02.2014


Colin Bowles

Vynikající autor, který píše velmi zajímavé knížky, zaměřené především do historie. Nejsou to jednoduché knížky, ale knížky nad kterými se musíte zamyslet. Velmi zajímavé děje plný překvapení :)

04.02.2014


Mary Higgins Clark

Velmi dobrá autorka napínavých knih, plných napětí a dobrodružství.....Každá z jejích knížek je velkým překvapením, takže jen tak dál :)

04.02.2014


Nora Roberts

Úžasná a moje nejoblíbenější autorka. Její knížky jsou plné lásky, romantiky a štěstí, ale i neštěstí, zla, strachu a někdy i smrti. Její kniha dokážou zatáhnout do děje hned po několika stránek. Píše jak samostatné knížky, tak i různé série. Moje nejoblíbenější série od této autorky jsou Tři klíče, Svatební quartet nebo Píseň sedmi.

04.02.2014