ewisek22 ewisek22 diskuze u autorů

☰ menu

Louise Daphne Mensch

Mám ji fakt ráda. Její knihy se čtou jedním dechem. Baví mě, že námětem jejich knih jsou většinou chudé a slabé ženy, které si řeknou stop a vypracují se v bohaté a silné ženy, které všichni obdivují.

11.10.2014


Jo Nesbø

Milujuuuu a chci a nutně potřebuji vlastnit všechny jeho knihy:)) Co kniha to perla...doufám, že nikdy nezklame má očekávání:)

11.10.2014


Stieg Larsson

Tomuto pánovi spisovateli vděčím za objevenou novou lásku k severské krimi. Trilogie Milénium mně naprosto dostala...už jenom buclatým objemem svých jednotlivých dílů, přes nejlepší ženskou hrdinku Lisbeth, co kdy byla v krimi, až po závěr v třetím díle, který přesáhl o 200% všechna má očekávání:)) Trilogie má čestné místo na výsluní v mé knihovně a vždy bude mít:))

11.10.2014


Lenka Lanczová

Pro mě nejlepší spisovatelka v mém dospívání...z pohádek jsem přešla rovnou na ni a pamatuju si, že jsem byla úúúplně červená studem z určitých scén:)) Byla to dobrá příprava do života a rozhodně mi dala víc , jak nějaké pošahané Bravíčko nebo studem se propadávající učitelka při výkladu sexu:)) A musím říct, že jsem docela zvědavá, jak by mi sedla teď, když už jsem "velká holka"...Hned zítra vyrazím do knihovny:))

23.12.2012


Jackie Collins

Vynikají spisovatelka!!! Všechny její díla čtu jedním dechem!!:)))

17.01.2012


Heather Graham Pozzessere

Shannon Drake je bezesporu jedna z nejlepších spisovatelek historických romancí. Její "dámy v nesnázích", "krutí piráti" a další hrdinové mě vždy dostanou:)) Neskutečně kvalitní a hlavně oddechové čtivo:))

17.01.2012


Jilliane Hoffman

Úúúúžasná spisovatelka!!! Díky bohu, že tu právnickou kariéru ukončila a začala se věnovat psaní:)) Ale každopádně, už by mohla vydat nějaké to nové dílko...

17.01.2012