DendaRA DendaRA diskuze u autorů

☰ menu

Anna Godbersen

Po přečtení série Luxus jsem se rozhodla tuhle autorku zařadit mezi své oblíbené. Příběh v jejích knihách je poutavý, dojemný... děj, jak ho Anna popisuje, mě dokázal přenést na Manhattan roku 1899 a 1900 a já žila s hrdinkami a hrdiny knih.

10.01.2014


Kathryn Taylor

Od Kathryn jsem zatím četla pouze jednu knížku, ale už tímhle fascinujícím dílem se dostala mezi mé oblíbené spisovatelky a vzory. Už od chvíle, kdy jsem otevřela Barvy lásky, jsem věděla, že si tuhle spisovatelku zamiluji. A tak se také i stalo :)

20.08.2013


Nicole Jordan

Nicole Jordan miluji. Jako první jsem si z jejích knih přečetla Napravit hříšníka a potom už jsem pokračovala a četla další její knihy. Červenou knihovnu mám strašně ráda a popis jednoho kritika, že "Děj jejích románů je tak žhavý, div nezapálí stránky!" je pravdivý.

17.08.2013


Nora Roberts

Tuhle autorku mám ráda. Mám pár jejích knížek doma a rozhodně stály za přečtení. Také jsem viděla i filmová zpracování Nořiných výtvorů ;)

17.08.2013


Elizabeth Haran

Od Elizabeth jsem si zatím přečetla pouze jednu knížku, a to Místo na Slunci. Čekala jsem více romantiky, ale i tak se mi její knížka líbila a proto tuhle autorku zařazuji do svých oblíbených. Rozhodně si od ní ještě nějakou knížku přečtu.

17.08.2013