claryssa claryssa diskuze u autorů

☰ menu

Jessica Bird

Autorka má svůj osobitý styl psaní, které prostě křičí Ward a já to miluju. Má skvělý smysl pro detail a podpoření čtenářovy fantazie. Při čtení jejích knih mám pocit, jako bych scénu sledovala přímo na stránkách. Je mi ctí, že můžu takovému člověku nahlédnout do hlavy a jejího perfektního světa.

30.11.2022


Darynda Jones

Absolutně skvělá spisovatelka s vytříbeným smyslem pro humor, drama i reálnost postav. A zrovna takhle skvělá spisovatelka nedostane nikdy tolik uznání, kolik si zaslouží.
Jak je sakra možné, že knih s Charley je napsáno 12 a my nemáme dostat ani ušmudlaný pátý díl? To je teprve ostuda. Žádné prezidentské volby, ale tohle je důvod, proč se stydět za svou republiku.

25.01.2018


John Green

Hvězdy nám nepřály jsem nedočetla, protože nemám ráda knihy, které úmyslně útočí na lidské city, takže nemám moc co právo hodnotit, ale John Green patří mezi spisovatele, kteří mají úspěch z jedné své knihy, která se stala bestsellerem a jejich ostatní knihy ani nemusí být dobré, aby měly úspěch, prodávaly se, nebo propagovaly,)) NEŘÍKÁM, že neumí psát, jen prostě už navždycky bude spojovaný s Hvězdy nám nepřály, bude z toho mít vždycky úspěch a peníze a konec,))
Stačí se podívat na vydání jeho knih v Americe a v ČR - v ČR vyšly VŠECHNY až po Hvězdy nám nepřály,))

22.02.2015