Anna27 Anna27 diskuze u autorů

☰ menu

Angela Marsons

Vždycky se těším na další díl a zatím mě žádný nezklamal. Z postavami "žiji" od prvního dílu a jejich vývoj mě čímdál víc baví. Jediné, co mě mrzí byla smrt Dawsona, ale to, jak text o něm dokázala Angela bravurně popsat, vedlo k tomu, že jsme to my, skalní fanoušci série, dokázali "zpracovat". Zkrátka to řadím mezi TOP detektivky.

30.12.2020


Radka Třeštíková

Proti autorce nic nemám, mám přečtené všechny její knihy, ale už si žádnou další nekoupím, protože po jejich dočtení na mě vždy dolehla zvláštní tíseň. Nepotřebuji, aby příběh končil happyendem, aby tam byly jen sluníčkové postavy, ale u Radky je to extrém. Všechny její knižní postavy jsou příliš depresivní. Chovají se absurdně, jako hloupí blázni, vůbec nejednají racionálně a je to dost frustrující. Ubrala bych na propagaci a přemrštěné reklamě a zaměřila se víc na obsah a kvalitu knih.

29.12.2020


Chris Carter

Nejlepší spisovatel detektivek. Doufám, že bude stále vydávat nové díly. Série s Robertem Hunterem je pro mě TOP! :-)

20.11.2019


Filip Rožek

Filip je velký sympaťák. Líbilo se mi pojetí a poslání jeho knižního Gumpa a doufám, že v budoucnu na tohle téma, ale klidně i na jakékoli jiné napíše ještě nějakou knihu. :-)

20.11.2019