Ajax68 Ajax68 diskuze u autorů

☰ menu

Gerald Brittle

Dobrý spisovatel, škoda, že nejsou přeloženy do češtiny i další jeho díla

28.11.2021


Jonas Karlsson

Četla jsem od něj Místnost...a musím uznat, že to bylo na psychiku jak sv˙'ně. Četlo se to pomalu , ale svým způsobem i rychle.....nedokážu to popsat......Ale místnost rozhodně doporučuju jestli chcete něco na zamyšlení : )

25.11.2020


Krystal Sutherland

Od autorky jsem přečetla knihu Skoro Úplný Seznam Těch Nejhorších Nočních Můr. Už když jsem si přečetla o čem kniha je zaujalo mě to. Vím, že nemá zrovna nejlepší ohlasy, ale po dočtení knihy jsem nechápala proč......Hrdinka mi byla sympatická a příběh se mi líbil. Krystal rozhodně psát umí!
Ještě jsem od ní nečetla Láska v prachu hvězd, ale chystám se na ni : )

25.11.2020


Klára Kubíčková

Myslím, že za Kláru Kubíčkovou se ČR rozhodně stydět nemusí! Píše krásné čtivé knihy, u kterých bych se nedivila, kdyby se dostaly dál do světa. Byla bych spíš jen ráda, protože by i ostatní poznali , že i čeští spisovatelé umí psát!

25.11.2020


Sylvain Neuvel

Knihy od něj se mi velice líbily. Sice nejsem velkým nadšencem Scifi ale Akta Themis byly nádherně zpracované. Hlavní postavy mi hned přirostly k srdci a styl psaní byl sice rozdílný, ale rychle jsem si na něj zvykla. Vůbec bych autorovi nebránila kdyby se rozhodl napsat další scifi trilogii.

25.11.2020