adelach adelach diskuze u autorů

☰ menu

Ladislav Zibura

Ke knihám autora jsem se dostala proto, že znám jeho bratra, a knihy mne rozhodně nezklamaly. Inteligentního humoru není nikdy dost. Díky :)

24.11.2021


Luboš Brabec

Luboš Brabec a Zuzka Součková jsou dva mí nejoblíbenější píšící běžci a běhající autoři. Knihy jsou osobní, zasazené do českého prostředí a psané s přehledem, rozhledem i nadhledem.

17.10.2020


Zuzana Součková

Sympatická autorka, která svým příkladem určitě namotivuje k tomu začít pravidelně běhat nejen mne :)

17.10.2020


Miloš Škorpil

Kterou knihu si vybrat jako běžecký začátečník? Je jich opravdu až příliš mnoho na výběr.. Jaký je rozdíl mezi ŠKOLOU běhu a běžeckou BIBLÍ? Díky moc za rady! A ještě více ocením doporučení - nejen orientačně mezi knihami pana Škorpila, ale obecně pro začínajícího nadšence do běhání :)
PS Zatím jsem přečetla Školu běhu, a díky radě "běžet opravdu pomalu" jsem na jeden zátah uběhla 6km (i kdyý opravdu jako šnek), což mi ještě před měsícem přišlo zcela nereálné.. nicméně po ranním běhu jsem pak celý den mimo..bolí mne hlava, bolí mně tělo, mám zvýšenou potřebu jíst.. ale doufám, že až na toto člověk navykne, tyto negativní příznaky se alespoň zmírní..

18.06.2020


Barbora Šťastná

Mne osobne fascinuje, jak se nekdo neustale ma potrebu povysovat nad ostatni.. kolik blogu a knih jste napsala vy, mila Domino? Hm

12.03.2019