Zvířata – zrcadla lidí

Zvířata – zrcadla lidí https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140558/zvirata-zrcadla-lidi-140558.jpg 3 6 3

Nový, zcela netradiční pohled na vzájemné ovlivňování zdraví… Věda, humánní i veterinární medicína ve spojení… Už jste slyšeli, že choroby a zdravotní potíže našich zvířecích miláčků nejsou jenom tak náhodné? Signalizují totiž problémy, často zakořeněné hluboko v minulosti, se kterými se potýkáme my sami. Autoři téhle nanejvýš neobvyklé knihy – oba vystudovaní veterináři - jsou přesvědčení, že zaměříme-li se na to, co nám naši zvířecí přátelé svými symptomy sdělují, dokážeme jim mnohem lépe pomoci k uzdravení. A to tím, že uzdravíme sami sebe! Objevili úplně novou metodu „společné léčby“ a dnes se dokážou niterně spojit s bytostnou podstatou nejen svých čtyřnohých, ale i dvounohých pacientů. Nalezli klíč k poznání tajuplných energetických souvislostí mezi člověkem a zvířetem. Je to další převratný milník na cestě k poznání říše zvířat a jejich osudových svazků se světem lidí! ... celý text

Přidat komentář

Ashi
11.07.2020 4 z 5

Mě se kniha líbila. Téma, že se ve zvířatech odrážení naše zdravotní neduhy je hluboké a pravdivé. Donutilo mě se nad tím zamyslet.

sira
18.10.2016 3 z 5

Kniha je spíš takový úvod, průřez zajímavým tématem. Určitě by se to dalo více rozepsat, ale pro seznámení s tématem dobré a obsahuje i odkazy na další literaturu.


Ellis
21.06.2013 2 z 5

Příliš chaotické a stručné, nicmoc se tu čtenář nedozví. Tohle velmi zajímavé téma určitě není materiál na pouhých 130 malých stran....kniha mě nalákala tématem a obálkou, před půjčením v knihovně jsem ji ale nemohla prolistovat, jinak bych si ji ani nepůjčila. Velmi slabé. Už jsem četla lepší.

Autoři knihy

Gisa Genneper
německá

Kniha Zvířata – zrcadla lidí je v

Přečtených9x
Knihotéce16x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x