Ztracený aeroplán

Ztracený aeroplán https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314756/bmid_ztraceny-aeroplan-Jxf-314756.jpg 4 5 2

Prázdninové dobrodružství tří dětí v městečku Jahodov. Jakub má rád letadla, ale zatím má jen jedno, které je polámané a vyspravené leukoplastí. Klára je chytrá a všechno ví, neboť ve škole sedí v první řadě. A tomu třetímu se říká Bidlo - ničemu nerozumí, do všeho se hrne, ale je to dobrák od kosti. Společně mají touhu létat. Ale kde vzít opravdové letadlo? Kamarádi si ho koupí! Že to nejde? Ale jděte, děti neznají slovo nejde. Městečko Jahodov totiž skrývá jedno velké tajemství...... celý text

Přidat komentář

AnselmaAlois
11.05.2020 1 z 5

Musím říct,že si na takovéhle knížky nepotrpím, ale dostali jsme jí zdarma k nákupu tak jsem to zkusila. Stalo se přesně to, co jsem myslela - nezaujalo mě to ani trochu. Příběh je psaný hrozně těžkopádně, je tu spoustu rádoby vtipných situací které působí spíše trapně a vadilo mi také časté opakování slova "krapet" - po čase už mi to doslova lezlo na nervy. Je to jedna z knih,která vás ničím nezaujme, proto bych nedoporučila.

eva2012
01.05.2017

Moc mila kniha psana ctivym stylem a laskavym jazykem. Dekuji autorovi, ze v knize neni ani jedna televize, pocitac ci mobil. Deti travi prazdniny venku s chlebem se sadlem. Z knihy dycha letni pohoda a pratelstvi! Precetla jsem jednim dechem a zavzpominala na detstvi. Preji knize aby si ji mali i velci ctenari nasli a prozili s ni bajecne chvile.


Štítky knihy

dobrodružství příběhy pro děti

Autorovy další knížky

2019  89%Ukradený poklad
2016  84%Ztracený aeroplán

Kniha Ztracený aeroplán je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce5x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x