Čekání na prsten

Čekání na prsten https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384959/bmid_cekani-na-prsten-2g3-384959.jpg 4 4 2

Ztracené vzpomínky série

< 7. díl >

Získat sedmou z dědečkových relikvií neměl být problém. Všechno to měla být jenom otázka ceny. A když by peníze nestačily, bylo by prostě třeba dát peněz více. Tohle byla pravda, kterou se Nate řídil už celá léta. Tohle byla pravda, která doposud nikdy nezklamala. A tak i teď nepředpokládal, že to dopadne jinak, než že se z Itálie bude vracet s cenným prstenem. A nemýlil se! S čím ovšem nepočítal, bylo to, že k prstenu bude mít i… manželku! Mina dostala příležitost - jedinou a neopakovatelnou -, jak se zachránit. A pochopila, že když se jí nabízí možnost, jak začít znovu a lépe, musí ji popadnout a držet. I když k tomu dostane nečekaného manžela!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

A Deal for the Di Sione Ring , 2016


více info...

Přidat komentář

emilieselden
01.08.2022 3 z 5

Kdybych citovala Harlequina tak,: ,,K prázdninám se to hodí!''. Měla jsem pocit, jako kdyby mi před očima běžela telenovela. Je to literatura, kterou běžně nečtu a asi do ní ani příliš zabředávat nebudu. Vše je velmi uspěchané a jednoznačně to směřuje pouze k jedinému cíli. Povrchní, plytké, klouže to po povrchu, možná snad i brakové. Prostředí byznysmenů, které mě nijak neláká, tomu také příliš nepomohlo.

blanci
11.09.2019 4 z 5

Jednoduchý a předvídatelný příběh. Ukazuje nám jak se na hlavních hrdinech podepsalo dětství ( nezájem otce a matky) a jak je nutné se s tím vypořádat a jít dál.
Kniha se mě líbila bylo klidné odpočinkové čtení na večer.