Ztracená láska

Ztracená láska https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20915/ztracena-laska-20915.jpg 4 24 4

Příběh o vztahu dvou mladých lidí ze současnosti. Aleš se za dramatických okolností seznámí s Lindou, největší láskou svého života, a prožije s ní krásný vztah. Linda jej však náhle opustí a zamete za sebou všechny stopy. Aleš se trápí a není schopen navázat jinou známost. Až po dvou letech, za pomoci přítele, se dostává Lindě na stopu. Podaří se mu získat ji zpět? ... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
30.03.2022 4 z 5

Příběh je pěkný, pokud v něm člověk nehledá realitu. Samé náhody, jak je u Stínila pravidlem. Na odreagování pěkná kniha. Jen jsem se divila Lindě, že svůj život nechala dojít tak daleko a nebýt náhody (velké náhody, jaké se v životě většinou nestávají) tak co by čekalo jí? A co Veroniku?

Ann98
28.01.2018 5 z 5

Jeden z mých oblíbených dívčích románů, četla jsem ho hned několikrát. Jedná se o docela velkou romantiku, kde zásadní roli sehrála až podivně velká shoda náhod, ale i přesto se mi děj moc líbil. Příběh je přijatelný, jelikož je ze současnosti.


MíšaK.
08.05.2015 4 z 5

Tuto knihu jsem si přečetla hlavně proto, že jsem psala knihu, která se měla jmenovat stejně. A můžu říct, že jsem byla příjemně překvapena. Knížku jsem přečetla za dvě hodiny v kuse a nedovedla jsem si představit, že bych ji četla na víckrát. Příběh mě dost zaujal a na konci jsem se jejich štěstím rozbrečela. Jen mi to přišlo trochu moc "nahraný", že se zrovna v tu chvíli s Majkou potkal. Dost povedená kniha :)

ewanses
09.06.2011

Ahoj , tohle byla moje první kniha,kterou jsem od Vás četla . Moc se mi líbila. Ať se Vám daří při každé knize , kterou napíšete. Vlaďka