Zrůda v mé posteli

Zrůda v mé posteli https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448966/bmid_zruda-v-me-posteli-T0L-448966.jpg 3 24 11

Diana žila ještě donedávna pohádkový život. Její manžel Raymond jí díky svému majetku a společenskému postavení dokázal zajistit veškerý přepych. Jednoho dne však mladá žena omylem narazí na tajemnou nahrávku, a z pohádky se stává horor. To, co si většina z nás ani nechce představit, se pro jiné stává tvrdou realitou. Jak byste zareagovali na skutečnost, že máš váš partner pedofilní sklony? A co kdyby vám nikdo nevěřil? Přesně tohle dilema řeší třiadvacetiletá manželka úspěšného politika. Nastává hra o čas, ve které má zlo všechny trumfy. Podaří se Dianě najít dostatek důkazů, aby usvědčila svého manžela, a zachránila zneužívané děti? A dokáže si na poli strachu a bezpráví udržet zdravý rozum?... celý text

Přidat komentář

Myš007
04.10.2022 odpad!

U této knihy mě zaujalo téma, ale vše ostatní byla katastrofa. Několikrát jsem chtěla odložit, ale přece jen mě zajímalo, jak to dopadne.

lalela
29.08.2022 1 z 5

Často se setkávám s tím, že knížka, která mě ze začátku nebaví, se rozjede a já ji čtu jedním dechem a na konci mi je líto, že už nemůžu číst dál. Pak jsou tu opačné knihy. Silný námět, skvěle začínající příběh kde se to autor snaží uhnat co to jde, nebo píše tak školácky, že vlastně čtete slohovou práci žáka základní školy. A do této druhé kategorie patří i tato knížka. Opět zbytečné postavy, lidé, kteří se mihnou, ani nevíte proč a i když mají v knížce nějakou úlohu, překvapivě se nedozvíte, co s nimi bylo dál. Nelíbilo se mi přílišné rozvedení některých pasáží, protože někdy to bylo zcela zbytečné. Ale nelíbilo se mi ani zkrácení pasáží, které by si naopak zasloužily více rozepsat. Knihu řadím do poličky pistolníci na divokém západě. Dvě hvězdičky dávám spíše za téma. Kniha by si zasloužila více propracovat.


jarmila7388
13.08.2021 4 z 5

Nejdřív kniha jako nic moc.Potom se to začalo přečetla jsem to bez dechu tyhle knihy fakt nějak nemusím mám z nich hrozný pocit a ještě vìc, když se to odehrává v naší zemi.Ale děje se to ne jen v USA a nejvíc celebrity,polilitikove bohatý nevědí co od nudy dělat zkažený svět.

Dela111
28.03.2021 1 z 5

Tato kniha obsahuje silný námět, ale je zpracovaný tak jednoduše, že jednodušeji už to snad ani nejde. Je to takový románek pro dívky kam bylo přidáno vážné téma. Toto dílko působí tak nevyzrále, že mne napadá, zda to vůbec psal dospělý člověk.

Příběh má jednoduchý předvídatelný děj, naivní pasáže se střídají s hloupými. Chování postav, jejich uvažování a dialogy jsou často na úrovni náctiletých.
Kdyby se autorka nesnažila zpracovat tak závažnou poruchu jakou je pedofilie a napsala jen klasický červený románek o tyranském manželovi, pravděpodobně by hodnocení nebylo tak nízké.

Kerberos
09.01.2021 3 z 5

Slabá kniha na závažné téma.

Pavla65
23.10.2020 5 z 5

Kniha se dobře četla, ale příběh mnou otřásl ... nemám podobné témata ráda.

oolinkaa
04.10.2020 4 z 5

Téma jako takové šílené a strašné. Jinak celkem dobře napsané , mělo to spád a chytlo mě to od první stránky . Nicméně na to téma toho tam bylo méně , než samotné vypravování jeho ženušky , která defacto nic nezmohla a nebo resp neměla koule na to, aby něco udělala .. příležitostí měla celkem dost si myslím

Terez_Proskova
26.09.2020 1 z 5

No - takže. Kde začít. Nebudu mluvit o gramatických chybách (kterých tam je požehnaně) ani o slohové úpravě nebo slovní zásobě. Na to, jak se téma dalo dost potencionálně uchopit naprostá katastrofa. Knihu jsem přečetla během jednoho dne - doufala jsem, že se stane zázrak (který se nestal). Tady beru jako jediné plus téma, které je dost ožehavé. Nicméně pokud chce autorka psát z českého prostředí a jméno, Raymond Sedlář - to pro mě byl asi vrchol. A taky bych teda doporučila nastudovat téma, o kterém chce autorka dál psát. O pedofilii neví takřka nic - a někdo, kdo chce psát o pedofilství, by si téma měl pořádaně nastudovat, pokud chce vytvářet nějaké spisovatelské ,,hodnoty”.

anibeni
13.09.2020 3 z 5

Kniha byla svým obsahem strašná - strašná ve smyslu toho, oč tam šlo. O pedofilii. A to tak zvrácené, až to není možné.. Diana nejdříve jako žena milující svého muže a poté jako žena nenávidějící svého muže toho vlastně moc nezmohla.
Knihu jsem přečetla, protože jsem byla zvědavá. Ale mám-li být upřímná, zpracování mi nesedlo..

RADOST
08.09.2020 3 z 5

Děj poutavý a odstrašující - zamilovanost, naivita, nízké sebevědomí, zlatá klec, tvrdé prozření, boj o život - nejen svůj.
Zpracování pokulhává. Je to spíše slohovka na téma vypravování o zle a mém zpackaném životě. Přesto doporučuji především mladým dívkám. Je to svým způsobem i poučné.

Lenka_S
09.08.2020 3 z 5

Krátká, ale děsivá výpověď ženy, která se jednoho dne zjistí, že její milovaný manžel je někdo úplně jiný se vubec nečetl snadno. Je těžké přijmout skutečnost, že jsou mezi námi takové zrůdy, které dokážou ubližovat dětem.

Štítky knihy

pedofilie thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

Ann River
česká
2020  59%Zrůda v mé posteli
2020  100%Nepříčetní