Lovkyně příšer

Lovkyně příšer https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490669/bmid_lovkyne-priser-Rj0-490669.jpg 4 10 2

Země Oharek je zamořena příšerami. Dvanáctka se vzdala svého jména i identity, aby nastoupila náročný výcvik a naučila se je zneškodnit. Alespoň tak to říká. Pravda je však mnohem hrozivější: trénuje, aby se pomstila těm, kteří ji připravili o rodinu. Když je však její nový domov napaden, ocitne se na nečekané cestě, během níž se její skrytá minulost nevyhnutelně proplete nejen s jejím osudem, ale i s osudem celého světa.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Fireborn , 2021


více info...

Přidat komentář

Luigi1
24.04.2024 5 z 5

Po unesení sedmičky se pětka šestka dvanáctka pes a veverčák se pouštějí po stopě unesenců aby ji zachránili

lucie2371
22.11.2023 4 z 5

Ze začátku byla kniha trochu nezáživná. Přišlo mi, že hrdinové knihy stále jen jdou a jdou a jdou a nikam snad nedojdou.
Nicméně to se změnilo zhruba v polovině knihy a pak nabrala spád! A těch zvratů tam! Hrozně jsem si oblíbila Veverčáka, který ačkoli nemluvil mi trochu připomínal veverčáka ze série Divotvůrce. K srdci mi přirostla i Sedmička, kterou jsem si oblíbila hned na začátku čtení.

Co mě trochu překvapilo bylo kolik chyb může být v knize pro děti. Některá slova byla dvakrát, jiným zase odešlo nějaké to písmenko na vandr a občas tam bylo nějaké slovo které tam vůbec nepatřilo a věta pak nedávala moc smysl

Nicméně jsem si všimla, že kniha má zde na databázi pouhých 7 hodnocení a jen 11x byla čtená! Což je trochu smutné když vyšla minulý rok.
Takže vy co čtete i knihy pro děti a mládež, neváhejte. Určitě jí dejte šanci a věřte, že bude stát za to. Jen ten rozjezd je trochu delší. Ale je to autorky prvotina tak se to dá pochopit a věřím, že druhý díl bude stát určitě za to!


Autorovy další knížky

Aisling Fowler
britská, 1985
2022  70%Lovkyně příšer
2023  40%Fénix a ľadový palác