Zpověď ďáblovy milenky

Zpověď ďáblovy milenky https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44054/zpoved-dablovy-milenky-44054.jpg 4 28 9

Autobiografický příběh ženy, která prošla sektou. Čtrnáctiletá dívka Ambie, která je normální studentkou, kamarádkou i dcerou, se probouzí z erotických snů a přeje si skutečného partnera. Bohužel najde Charlese, který je satanistou a ona se také přidá do sekty, kde je dobro nahrazeno zlem, ctnost nenávistí a láska je hřích. Její život zasáhne psychický teror, začne uctívat hanebnosti, pije alkohol a bere drogy. Na černých mších je svědkem obětování zvířat a dokonce i kojenců a ženy. Sekta jí i Charlesovi dokonale vymývá mozek. Oba se jednoho dne rozhodnou vrátit se do normální života, ale nic není zadarmo...a už vůbec ne zrada.... celý text

Thrillery
Vydáno: , Baronet
více info...

Přidat komentář

niki-chan
14.07.2023 4 z 5

Začátek je nudný a ujetý, ale poté začne ten opravdový a dost děsivý příběh. O to víc děsivější, že je podle skutečné události. Prostě Satan nepustí nic a nikoho.

Janadvorackova
15.08.2022 4 z 5

Začátek působí jako naivní zpověď praštěné puberťačky, která potká zajímavého staršího týpka s tajemnou osobností a nechce nic než jeho.
Nojo, jenomže týpek je stoupenec Satanáše a holčinu zblbne tak dokonale, že mu dá... doslova tělo i duši.

Postupem příběhu přijdete na to, jak funguje takový pomalý vstup do spolku, který se neštítí vůbec ničeho. Myšlenkové pochody při zpovědích ve cvokárně vás možná přesvědčí, že "má, co chtěla." Ale zřejmě to není tak jednoduché.
Lidé z neúplných rodin, nebo s různými problémy, často hledají něco, co dá jejich životu řád a smysl. A odpovědí může být dokonce i banda podivínů v kápích, která se schází k hromadným souložím, pařbám a rituálům.

Problém je, že sektu nejde normálně opustit. Jakože si řeknete, že už vás to nebaví. Jakmile začnete, je třeba všechny a všechno do smrti nenávidět a postupně přijít o všechno.


Allla9
18.06.2018 4 z 5

Drsný život mladé dívky. Plný satanistických rituálů, drog, sexu ... . Napsáno ženou, která si tímto peklem prošla.

tisha8409
11.08.2015 odpad!

Děcko, probouzející se z erotických snů. Tak to je dobrý.
Aby se z nich jen neprobouzela, ale tu erotiku i zažívala, jde raději do pekla a pak se tomu, co v něm zažije, diví.
Dětské a hloupé.
Kdo tam leze dobrovolně, toho nelze litovat.

Pepiska93
03.08.2013 3 z 5

Nedokážu si představit být v kůži kohokoli v knize. Musím říct,že jsem rozhodně netušila,jak daleko může zajít taková sekta. Tento velmi smutní příběh ,,lásky'' je ale velmi dobrým zastrašujícím faktem.

Jajulle
01.07.2013 4 z 5

Velice zajímavá autobiografie, stojí za to to přečíst, i když nudný a protahovaný začátek vás bude možná trochu odrazovat jako mně.

doktorking
05.03.2013 4 z 5

jak smutné a pravdivé..

Skallarix
06.07.2012 2 z 5

Autorka údajně změnila jméno, utíká před zlem, jež si prožila a zde nám předkládá jistou autobiografii. Celý příběh mi však přijde přitažený za vlasy. Neříkám, že jsem si prožil něco podobného, ale myslím, že některá fakta, či situace popsané v knize jsou zveličené. Pokud si ale tato žena zažila třeba byť podobný teror, není pak divu jisté nadsázce.
Satanistická sekta v této knize je popsána jako "tajná mafie vyvolených", která ovládá svět. Michaud zde popisuje, jakou mají moc nejen skrze vliv, psychologii, ale i skrze magii.
Není to hezký příběh, už vůbec ne romantický. Je to příběh o cestě na dno a snaha se z té špíny vyhrabat a utéct jí.

Mirage.mirage
07.12.2011

Co k této knize napsat? Pokud hledáte romantický příběh o dvou lidech,kteří svými city k sobě překonají peklo jemuž propadli a čekáte šťastný konec,pak si kupce červenou knihovnu a jistě pak naplníte svá očekávání. Ale pokud hledáte objektivní příběh o člověku,který si prošel velmi drsnou(mladistvou) zkušeností v řadách členů satanistů,kdy vaše možná nejhorší noční můra byla pro ni běžným dnem,pak volíte správně.

Štítky knihy

satanismus sekty

Autorovy knížky

1998  77%Zpověď ďáblovy milenky