Zoufalky aneb Rande jak cyp

Zoufalky aneb Rande jak cyp https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507782/bmid_zoufalky-aneb-rande-jak-cyp-Udd-507782.jpg 4 17 4

„Pokud někdy svěsím hlavu, tak jenom proto, abych obdivovala své lodičky.“ Společné motto žen, kterým je lehce přes třicet, jsou úspěšné, krásné, inteligentní a zatraceně sexy. Očekávají lásku, něhu, dobrý sex a trochu toho finančního zabezpečení. A zatím se jim do cesty připletli jen chlapi bez charakteru, peněz a hlavně bez koulí. Jak a kde potkat toho pravého? Sarkastický a hlavně pravdivý příběh žen, které vzaly budoucnost do svých rukou a vydaly se na lov pana Božského.... celý text

Přidat komentář

katynka78
06.10.2023 4 z 5

Na tuto knížku musela přijít doba, jelikož nejsem moc zastánkyně romantických a sladkých příběhů a občas jsem zklamaná i u těch děl, která se výše zmíněným neoznačují, ale nakonec to z nich vyleze.
Tady se ale autorka vyloženě trefila do mého vkusu a jistě ji potěší, že i můj manžel byl nadšen. Humor byl vkusný, místný, trefný a nebyl vůbec trapný, což je velmi náročná disciplína.
Vzhledem k tomu, že prožívám ne úplně happy období, tak mám buď chuť na krváky a drsné příběhy, nebo naopak vyhledávám humor. Romantika mne nebaví, ale humor je velkou záchranou od úplné skepse. Zároveň co si budeme povídat, typy humorů jsou různé a každému sedne něco jiného, takže jsem měla trošku obavy. Ale naštěstí pro mne má autorka ten styl, co mi naprosto sedne a který mne baví.
Nenáročné, nenásilné, naprosto pohodové a milé čtení o kamarádkách, které hledají partnerské štěstí, ale nacházejí jen trable. Naštěstí to neberou často tragicky a umí to velmi dobře zpracovat.
Rozhodně doporučuju přečíst těm ženám, které by rády spáchaly nějakou tu pomstičku na neposlušném týpkovi (dcera by řekla cápkovi), ale ve skutečnosti na to nemáte povahu a odvahu, tak zaručuju, že tady se velmi pobavíte a svou tajnou touhu aspoň částečně uspokojíte.
Jsem moc ráda, že tuto knížku mám a musím poděkovat Wendy z Malého knižního vesmíru, protože nebýt jí, tak o té knize nevím a navíc díky ní jsem tuto knihu získala jako výhru. Takže nejen paní Kožmínové, ale hlavně Wendy - děkuju.

manteca8619
14.08.2023 4 z 5

Kniha vám představí partu svobodných (zoufalých) kamarádek, které společně prožívají hon "na toho pravého" a já musím říct, že jsem se vážně bavila. Knížka máš svižný děj, krátké kapitoly, kdy každá je věnována jedné z postav. Hrdinky hledaní, randí a vy se u jejich historek smějete nahlas. Děj má spád a rozhodně ji budete mít rychle přečtenou.


cori
31.07.2023 3 z 5

Lenka, její kamarádka Džejn, Džejnina šéfová Žofie, fotografka Iris, kamarádka Ivona a další zoufalky (čili svobodné ženy po třicítce) hledají chlapa pro společný život a zažívají při tom mnoho nečekaných momentů, neboť najít normálního snesitelného chlapa, který není ženatý, mamánek, alkoholik, v exekuci či skrblík, je dost obtížné. Nenáročná relaxační jednohubka.

BohyněKuchyně
03.02.2023 5 z 5

(SPOILER) To byla taková sranda! Lenka a Džejn jsou kamarádky, něco po třicítce a obě jsou bez chlapa. A obě chtějí chlapa. Nějakého božské samozřejmě. Tak zkouší inzeráty a kdejaké opičárny. Jejich příběhy jsou proloženy příběhy šéfky Žofie a pár dalších postav. V několika příbězích mi přišlo, že děj trochu drhne, ale celkový dojem z knížky je perfektní. Přečtete za jeden až dva večery.

Štítky knihy

sex pro ženy

Autorovy knížky

2023  75%Zoufalky aneb Rande jak cyp