Zoubky našich dětí

Zoubky našich dětí https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52294/mid_zoubky-nasich-deti-UUH-52294.jpg 3 2 2

Čtenáři naleznou v příručce základní informace o zdravém růstu zubů u dětí, který je podporován především správnou ústní hygienou včetně dobré techniky čištění, opatřením ve výživě a pravidelnými preventivními kontrolami u lékaře. Dozvědí se, jak předcházet kazivosti zubů, kdy je účinné nasadit rovnátka a jiné informace o mléčném a posléze trvalém chrupu dětí. Kniha neopomíjí také genetické vlivy na vývoj zubů a možnosti moderní stomatologie léčit některé vývojové vady. Rovněž pomůže zorientovat se v současné pestré nabídce stomatologických výrobků a pomůcek.... celý text

Přidat komentář

Edeltruda
03.07.2019 3 z 5

Také mi přijde, že jsem všechny potřebné informace v této knížce nenašla. Mnohem užitečnější pro mě jsou např. instagramové vzdělávací profily dětských zubních lékařek. Nevím, jestli je to pokrokem v bádání, nebo jen různými názory v oboru, ale třeba o čištění zubů těsně po jídle slýchám v poslední době spíš názory, které ho na rozdíl od této knihy, nedoporučují.

Anya636
21.10.2018 2 z 5

Bohužel jsem zde nenašla informace o růstu zoubků a s tím spojených komplikací. Domnívala jsem se, že se k tomuto tématu něco dozvím, ale bohužel tomu věnovali pouze jednu dvoustranu :( . Ostatní informace mi nepřišly tolik důležité.


Štítky knihy

děti zuby

Autorovy knížky

2003  50%Zoubky našich dětí