Žluté kuřátko - Kdopak to tam bydlí?

Žluté kuřátko - Kdopak to tam bydlí? https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232836/bmid_zlute-kuratko-kdopak-to-tam-bydli-232836.jpg 5 9 4

Interaktivní leporelo s posuvnými obrázky, které podporuje rozvoj zrakového vnímání, jemné motoriky a myšlení. Posouváním pohyblivých částí děťátko odkryje veselá překvapení a naučí se mnoho nového. Pestré barvy, roztomilá zvířátka a žertovné situace pobaví každého smíška. Dopřejte si zábavu i s dalšími tituly z této oblíbené interaktivní série: Mlsná myška, Ospalý šnek, Veselý krab... celý text

Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: , CPress
Originální název:

Tap, Tap! Who's There? , 2001


více info...

Přidat komentář

Hoshi
13.10.2021 5 z 5

U nás třetí knížečka od autora a opět velikánský úspěch. Jednoduché leporelo s posouvacími okénky tak akorát do dětské ruky zabaví nejen na cestách, ale ať jste kdekoliv.

deedulka
17.10.2020 5 z 5

Jednoduché, ale u dcerky tak oblíbené. Už jsme kupovali druhý kus, protože první skončilo rozkousané a roztrhané. Zabaví docela dlouho, hlavně nejmenší, kteří si sami posouvají okénka a odhalují zvířátka.


Briv
28.05.2020 5 z 5

* Brala jsem ji s sebou na dovolenou do Prahy, abych kloučka zabavila. Poprvé jsme mu ji ukázali ve vlaku a syn je od první chvíle z knížky naprosto nadšený. V průběhu pár dní se postupně naučil posouvat okýnky a skoro ji nedal z ruky. Je pravda, že první stránku hned ohnul, je příliš měkká, ale jinak mu knížka skvěle sedí do ručky a sám si stránkami otáčí. Už má rok a dva měsíce, takže chápe, že do pusinky nepatří :). Bohužel jsme ji někde vytratili, tak snad už dělá radost někomu jinému. Určitě mu ji co nejdřív koupíme znovu. Doporučuji.

janasim
16.06.2015 5 z 5

Tato leporela jsou opravdu úžasná. Dcerka je miluje. Musíme si je prohlížet pořád dokola. Bohužel vám moc dlouho nevydrží, snadno se rozkoušou a roztrhají, protože první strana je taková měkčí. Přesto stojí za to a velice doporučuji.

Autoři knihy

Richard Powell
americká, 1957

Kniha Žluté kuřátko - Kdopak to tam bydlí? je v

Přečtených10x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x