Zlatan Ibrahimović: Rudý ďábel

Zlatan Ibrahimović: Rudý ďábel https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346808/bmid_zlatan-ibrahimovi-rudy-dabel-zQl-346808.jpg 3 7 2

Světově proslulý fotbalový útočník Zlatan Ibrahimović se narodil ve švédském městě Malmö do rodiny jugoslávských imigrantů. Od malička pociťoval svou jinakost, byl hyperaktivní a šel z průšvihu do průšvihu. Svou vzpurnou povahu ale nakonec uplatnil a částečně i usměrnil ve fotbale, v němž se brzy dostal na špičku.

Literatura naučná Biografie a memoáry Sport
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

Zlatan Ibrahimovic - Red Devil , 2016


více info...

Přidat komentář

Mufka
14.10.2019 4 z 5

Netroufám si tvrdit, jak dalece jsou nebo nejsou dialogy reálné. Kniha byla čtivá, v knihovně je celá tato edice určena dětským čtenářům, a myslím, že s ohledem na tento fakt kniha splňuje svůj účel. Samozřejmě jsem si pořídila také jiný životopis tohoto sportovce, abych si mohla udělat obrázek. Co se týče autorů životopisů, daleko větší problém mám se životopisy psané panem Čermákem.. to je pro mě jedna velká tragédie, přečetla jsem asi pět jeho (využiju slova z příspěvku pode mnou) blábolů a nikdy více.

Pseudofilosof
09.08.2017 1 z 5

Pozor, brak! Publikace plná smyšlených vykonstruovaných dialogů, které nikdy neproběhly, vedených velespisovným jazykem, kterým Zlatan rozhodně nemluví (každý švédsky mluvící "znalec" Zlatana se těmhle blábolům musí akorát vysmát).

Podobně tragické jsou pravděpodobně všechny knihy z téhle edice. Četl jsem Jamie Vardyho a byl to stejný shit. Jestli máte rádi Zlatana, pořiďte si raději jeho oficiální autobiografii.

Teď mě omluvte, jdu autory téhle slátaniny pověsit za koule do průvanu.


Štítky knihy

sportovci pro muže

Autoři knihy

Tom Oldfield
anglická
Matt Oldfield
anglická

Kniha Zlatan Ibrahimović: Rudý ďábel je v

Přečtených10x
Knihotéce5x
Chystám se číst2x
dalších seznamech1x