Životní příběh striptérky

Životní příběh striptérky https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532387/bmid_zivotni-pribeh-stripterky-65d12d355476b.jpg 4 3 1

Bez příkras a beze studu, přesně taková je zpověď Edity, která si většinu svého dospělého života vydělávala jako striptérka v USA.Máte předsudky o pracovnicích v erotickém byznysu? Nebo sníte o USA jako o zemi svobody? Pak se připravte na jízdu, která vám obrátí svět vzhůru nohama.

Přidat komentář

Jita160
21.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Edita je žena ,která se narodila v Československu. Je to striptérka, společnice, tanečnice, zpěvačka a především starostlivá a spolehlivá matka,,BOJOVNICE". Pouští nás do pravdivého a podrobného života a to hlavně proto aby předala vzkaz někomu kdo potřebuje jednoho dne znát celou pravdu. Seznámí nás se svojí profesí díky, které navštívila kluby v různých částech světa ,kde zažila intriky, lži ,ale taky potkala opravdová přátelství. Představí nám své děti a ukáže nám jak důležité je pro ní pouto mezi matkou a dítětem. K tomu se samozřejmě váží její osudový muži na ,které neměla vůbec štěstí. Jak její příbuzní tak partneři ji vnímali jako dojdou krávu. Edita je neskutečně důvěřivá ,upřímná ,cílevědomá a až neskutečně laskavá. Dokázala vydělat neskutečnou spoustu peněz a proto je hodně soběstačná ,tuto kombinaci muži dlouhodobě nedávají. Její velká láska je Mexiko, kde byla opravdu šťastná.
Pak přichází to pravé peklo v podobě muže a Země kde momentálně žije.
Hanibal na první pohled charismatický a okouzlující muž, který se postupem vybarvuje za monstrum. Je to manipulátor ,narcista patolický lhář a psychopat. Amerika se jí ukazuje jako Země, kterou zajímají peníze a bez peněz tuto zemi obtěžuje. Ke konci knížky už jenom kroutím hlavou ,nadávám a říkám si proboha živého to snad nemůže být pravda.
Přeji ji aby boj do ,kterého se dala nevzdávala a jednoho dne měla ten poslední díl skládačky, který jí chybí k tomu aby našla klid a byla šťastná.
TOHLE SI MUSÍTE PŘEČÍST DOPORUČUJI!!!!!

Štítky knihy

děti manželství soudy

Autorovy knížky

Edita Cerha
mexická
2024  87%Životní příběh striptérky

Kniha Životní příběh striptérky je v

Přečtených3x
Doporučených1x
Knihotéce24x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x