Život ve vlastních rukou - Dosáhněte svých snů a buďte sami sebou

Život ve vlastních rukou - Dosáhněte svých snů a buďte sami sebou https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194138/bmid_zivot-ve-vlastnich-rukou-dosahnete--iIQ-194138.jpg 3 3 3

Unikátní a přitom jednoduchý návod, jak hospodařit se svým časem a životem a najít cestu, která vás uspokojí. Tato kniha je právě pro vás, pokud se ráno probudíte a jste unavení a apatičtí. Pokud vám život nepřináší to, co byste chtěli. Pokud si říkáte, že musí být nějaká lepší cesta. Pokud máte pocit, že čas i život jen tak běží kolem vás. Pokud vás vaše práce nudí ...... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Grada
Originální název:

Finding a future that fits: Achieve Your Dreams & Discover Your True Self , 2012


více info...

Přidat komentář

asperula
01.03.2018 3 z 5

Knizka sama o sobe je docela zajimava. Je v ni plno smysluplnych rad. Tema se mi libilo.
Ale ten preklad! Prekladatel to teda vubec nezvladl - misty nesmysluplne vety a napriklad prelozit: "zaknihovat si dovolenou" - hadam ze v originalu bylo slovo "book" a toto z toho vzniklo.

mariva
13.10.2015 3 z 5

Další z řady motivačních knih - nijak zvlášť se neodlišuje od ostatních. Ale přece jen mě většina těchto knih povzbudí a dodá chuť do další práce. Asi budu muset mít pořád nějakou podobnou knihu po ruce jako doping.


Danafantom
09.04.2014

Knížka plná návodů. Jenže mně prostě nejde sednout si ke stolu a vysypat na papír svoje bloky, abych je pak mohla zase od toho stolu vyřešit. Tak jsem knížku odložila a šla žít :-)

Autorovy knížky

2013  60%Život ve vlastních rukou - Dosáhněte svých snů a buďte sami sebou

Kniha Život ve vlastních rukou - Dosáhněte svých snů a buďte sami sebou je v

Právě čtených2x
Přečtených4x
Knihotéce3x
Chystám se číst4x
Chci si koupit2x