Život s vůní lubrikantu

Život s vůní lubrikantu https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432436/mid_zivot-s-vuni-lubrikantu-Dq0-432436.jpg 3 45 19

Když dá úspěšná manažerka Klára svému manželovi slib, že si najde „klidnější a normálnější“ práci, netuší, že to, co pro ni má osud připraven, je obchod s erotickými pomůckami. Už v průběhu zaučování začíná být jasné, že ačkoliv se opravdu jedná o zaměstnání klidnější, „normálnější“ rozhodně nebude. Situace, které Klára v roli provozní sexshopu zažije, budou někdy úsměvné, jindy ji ale pořádně vyvedou z míry.... celý text

Přidat komentář

Česneksmedem
26.11.2023 3 z 5

Hodnocení od pětky po odpad. Takové knihy mám celkem rád. Docela jsem se na čtení těšil s otázkou, na kterou stranu se nakonec přikloním?
Díky tomu, že jsem toho od knihy mnoho neočekával, nejsem úplně zklamán. Je fakt, že je to celé takové poněkud naivní, slunéčkové, medvídkové a Aničkové. Litry kávy a hodně jídla v lepších podnicích, tajemní zákazníci s kupou peněz, prostě taková mírně netradiční oddechovka. No a pro některé to snad bude i inspirativní.

adela2230
16.11.2023 3 z 5

Asi jsem čekala trochu jiný příběh. Hrdinka působí mile, spousta věcí je zde velmi nadnesená. Knížka úplně neupoutá ani neurazí.


los
26.12.2020 odpad!

(SPOILER) nazval bych to spíš beletrizovanými zápisky, s literaturou to opravdu nemá nic do činění; téma samozřejmě přitažlivé, ale upřímně, každý chce číst jen ty "případy ze života", okolní omáčka nikoho nezajímá - zde je podávána už zkyslá: nevěrohodně, vlezle, trapně, sluníčkově - vypravěčka stále dokola popisuje svou dokonalou profesionalitu (po třídenním zaškolení všechno vyřeší, neznámé ženy se jí okamžitě svěřují se svými problémy, s jinými je při jednom pochybení hned hotová), všichni jsou jinak milí, usměvaví, nic není problém, penězi se nešetří, stále znovu a znovu se čtenář dovídá, co kde úspěšná manažerka papá a jaký druh kávy popíjí, že si odskakuje na cigaretku; manžel úspěšný v práci, doma se bez řečí stará o dvě děti a svou úspěšnou manažerku podporuje a obdivuje, nežárlí! a večer jí chystá romantická překvapení... budiž, ale samotné prostředí erotiky je líčeno tak naivně, že by jeden hned soudil, že prodávat v sex-shopu je největší výhra v profesním životě (např. vypravěčka se při zaškolení chová, jako by nikdy neslyšela o existenci kondomu; nebo přehnaná reakce jejího manžela, který jako by nikdy neslyšel o SM praktikách apod., ale okamžitě vše bez výhrad přijímá a shovívavě chápe atd. atd.)

bookcase
29.08.2020 4 z 5

Pobavila jsem se, nic nevkusného to nebylo. Občas mi hlavní hrdinka přišla až příliš dokonalá a bezchybná, ale jinak vcelku fajn humorné čtení na pohodu.

AnneH7
19.08.2020 1 z 5

Velke zklamani. Tesila jsem se na zajimavy pribeh s uplne jinym tematem, nez jsem zvykla bezne cist. Ale po precteni prvnich stran me cekalo pouze nudne vypraveni o sexualnich hrackach a uchylkach. Nic zajimaveho, nudne napsane. Skoda

kukina800
17.08.2020 5 z 5

Prožila jsem s touto knihou několik hodně veselých odpolední na koupališti a díky netradiční obálce jsem poznala i dost lidí. Díky za pohodové letní čtení, inspiraci i nové přátele.

alnahu
12.08.2020 odpad!

Já jsem vydržela do 160 strany a již nedočtu.Kniha mě vůbec nebavila.Spoustu stran je věnováno zaučováním Kláry o druzích erotických pomůcek,které by měla prodávat.

pujec
22.07.2020 2 z 5

Líbí se mi neotřelé téma, místy zajímavé situace. Ale to je asi tak všechno. Popisy jsou často velmi zdlouhavé, navíc podané tak nějak nudně, bez šťávy. Navíc hlavní hrdinka se celou dobu tváří, jako by řídila raketovou základnu. A jak jsou z ní všichni nestále na větvi? Proč?
Nakonec humoru je v příběhu skutečně pomálu. Možná kdyby všechno nebylo napsané tak staticky.

LucySmile
17.07.2020 odpad!

Nechápu, co na této knize mělo být humorné, já se nebavila. Pracuje v sexshopu, no a co? Hlavní postava popisuje svůj pracovní den a to je asi tak vše.

Sandra_K
07.07.2020 5 z 5

Moc milé odpočinkové čtení na dlouhé večery. Vypravěčka Klára je skutečně inspirativní a silná žena plná elánu. Pokud hledáte něco odpočinkového, nenáročného a humorného, tak tuto knížku doporučuju.

Pistácie
02.04.2020 1 z 5

Tohle se za mě vůbec nepovedlo. Nebo jen nejsem cílovka. Od začátku do konce jsem se nudila. Hlavní hrdinka mi byla nesympatická. Vlastně tam nebyla jediná postava, která by se mi líbila. Nejvíc mě vytáčel ale fakt, že hrdinka na začátku manželovi slíbila, že si najde klidnější práci a bude víc doma než předtím. A ona si najde takovou, kde byla vlastně stejně pořád pryč, domů chodila v noci, nebo vůbec. To jsem na celém tom příběhu nejvíc nepochopila. Bylo mi to protivné. Ani nevím, proč jsem to dočetla. Asi jsem tomu chtěla jednoduše dát šanci.

Kočička911
04.03.2020 5 z 5

Za mě super..
Lehké, nenáročné a humorné čtení.
Občas se člověk i něco přiučí :)
Fakt doporučuju

lucikapka
25.02.2020 5 z 5

Odpočinkové čtení, u kterého jsem se nasmála a ještě zjistila spoustu zajímavých věcí z erotického odvětví. Oceňuji nevulgárnost a profesionalitu příběhů. Úplně mě láká zajít do sexshopu! :))

S.H.
12.02.2020 5 z 5

Úžasně pohodová a klidná knížka, nečekají vás žádné dějové zvraty, ale i tak se u ní hodně často nahlas zasmějete. Moc se mi líbila.

Kasty
04.02.2020 5 z 5

Skvělá knížka. Oddechová, vtipně pojatá.

HelloKitty13
04.02.2020 5 z 5

Jedním slovem pecka, zábavná, vtipná, odlehčená, odreagující - sice to není jedno slovo ale i tato kniha je plná překvapaní a stojí za to!

pavel7634
01.02.2020

báječné čtení, pro všechny koho zajímá tohle téma ale hlavně pro všechny, kdo pracují s lidmi, prodejem čehokoliv. Autorka napsala učebnici pro prodejce, s jejím přístupem se dá opravdu prodat i lokomotiva

chessty
31.01.2020 5 z 5

Zábavná kniha od začátku až do konce!

miniak
31.01.2020 5 z 5

Zajímavé a velmi vtipné čtení, a to i pro muže

Štítky knihy

humor

Autorovy knížky

2020  62%Život s vůní lubrikantu

Kniha Život s vůní lubrikantu je v

Právě čtených1x
Přečtených51x
Čtenářské výzvě8x
Knihotéce77x
Chystám se číst39x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x