Život podle feng šuej

Život podle feng šuej https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356816/mid_zivot-podle-feng-suej-GXj-356816.jpg 4 6 2

V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie. Autorka ukazuje, jak použít tradiční myšlenky feng šuej na váš vnitřní život pomocí technik, jako jsou meditace a pozitivní myšlení.Použijte pakua mapu k nalezení energie ve svém domově či kanceláři a vylepšete si tím všechny oblasti života, od vztahů až po kariéru. Poté objevte, jak naplnit každý prostor ve vašem domě živoucí energií a symboly krásy, lásky a úspěchu. Autorka vám pomůže nejen zlepšit všechny oblasti vašeho života, ale také se cítit více ve spojení se sebou sama a světem okolo vás.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Anag
Originální název:

Feng shui Your Life , 2012


více info...

Přidat komentář

Kaik
30.10.2022 5 z 5

Knihu jsme měli už nějaký čas doma v knihovně, ale nenašel jsem odhodlání se do ní pustit. Ačkoliv proti východním filozofiím nic nemám, téma mě až tak nebralo a přišla mi i dost tlustá (byť hezká). Opět to změnila až čtenářská výzva, já se rozhoupal... a byla to láska na první pohled!
Čtení bylo lehké a pohodové, kniha je plná krásných fotek a pozitivní energie. Byť feng šuej pojmenovává věci, které vlastně všichni podvědomě známe, pro otevřené duše je nesporně inspirující. Doporučuji.

ZanZara1
02.01.2018 5 z 5

Toto je TOP kniha o Feng Šuej, co se mi kdy dostala do ruky. Kniha není rychlokvaškou, kde západní člověk rychle přesune nábytek do jednotlivých zón a bude čekat co se stane. Kniha je i velmi duchovní, a autorka se zaobírá Feng Šuej jako celku, vyčištění nejen svého domova, který je předobrazem každého z nás, ale též o tom, že dobré Feng Šuej je o očištění a úklidu našich duší a hlavy. Zpracování knihy je moderní a přehledné, doplněné krásnými fotografiemi. Knihu mohu vřele doporučit všem nadšencům Feng Šuej, ale též laikům a těm, kdo by se rádi o tomto prastarém umění něco dozvěděli.


Štítky knihy

feng-šuej

Autorovy knížky

Jayme Barrett
americká
2017  87%Život podle feng šuej

Kniha Život podle feng šuej je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x