Život není psina

Život není psina https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522912/bmid_zivot-neni-psina-WGe-522912.jpg 5 5 2

Budoucnost smečky je ohrožena! Slečna Lottie se ujímá psů, kteří už nemají svůj domov, a dává jim tak druhou šanci – znovu u ní domov najít. Teriér Gus je vůdcem smečky, udržuje klid mezi trochu vznětlivou Roo, ochranářským buldokem Tankem a malým mopslíkem Koláčkem. Rodinnou psí idylu ale naruší nový člen smečky Decker, který si chce srdce slečny Lottie ukrást jen pro sebe. Nic není jako dřív! Navíc zlý Decker zaviní i útěk Koláčka. A tak je na Gusovi, aby se spolu se smečkou vydal na cestu plnou překážek i nebezpečí a našel malého kamaráda. Srdečný příběh o lásce, věrnosti a o tom, co znamená mít rodinu a přátele.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: , Bambook
Originální název:

Secondhand Dogs , 2023


více info...

Přidat komentář

simca9342
14.02.2024 5 z 5

Roztomilý dětský příběh o psech mi svým provedením zapadl do dalšího tématu letošní výzvy č. 15. Kniha s měkkou/brožovanou vazbou .

Lottie je mladá slečna, která má nejen v srdci místo pro každého opuštěného pejska , ale také u sebe doma. Cizím psům dává lásku a naději, ale hlavně pocit bezpečí a toho , že je má někdo rád.
Čtyřnozí vrtichvosti se postupně představují a smečka se rozšiřuje o nové spolubydlící.
Gus je vůdce celé "rodiny", vždy všude první. Místo velitele však začíná obsazovat nový přírůstek, který si asi o sobě moc myslí. Decker se na tuto pozici nemusel ani připravovat. To zda si Gus nechá poroučet od nějakého usmrkance se uvidí. Vyprávění o lásce k psům podobně jako film Psí poslání se vrací zpět do minulosti jednotlivých psů, odkrývá pozadí příběhu.

Souteska
11.10.2023 5 z 5

Naprosto nádherná kniha nejen pro milovníky psů, dojemná, napínavá, prostě pecka!
Četla jsem ji s dětmi a milujeme ji, moc doporučuji pro všechny čtenáře, sice je dětská, ale bavila mě taky.


Autorovy knížky

Carolyn Crimi
americká
2023  96%Život není psina

Kniha Život není psina je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
dalších seznamech1x