Získej sebedůvěru: Posilujte sebevědomí prostřednictvím všímavosti a meditace

Získej sebedůvěru: Posilujte sebevědomí prostřednictvím všímavosti a meditace https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463805/bmid_vybudujte-si-svou-sebeduveru-gxR-463805.png 4 2 2

Proveďte pouhých sedm kroků, abyste v sobě odemkli sebedůvěru. Chcete objevit jednoduchý a zábavný způsob, jak si posílit sebevědomí? Pak je tato kniha nutností. Nástroje a techniky v této knize jsou navrženy tak, aby vám pomohly vytyčit si vlastní cestu k sebevědomí v každodenním životě.

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Build Your Confidence: Use mindfulness and meditation to boost self-esteem , 2020


více info...

Přidat komentář

Han-nah
26.02.2022 3 z 5

Knih s touto tématikou je teď opravdu moc. Je to jako přes kopírák.Každý si myslí, že má patent na udávání rad druhým. Základ máme ve výchově, rodině a dále, jak postupuje život. Sebebedůvěra nečiní život lepším, lépe se nám přijímají překážky, které život přináší. Nemá ale smysl tyto knihy číst, když si uvědomujeme, že by bylo potřeba k životu přistupovat jinak, ale z jakéhokoliv důvodu nechceme nic změnit. Základ je uvědomit si v prvé řadě mít rád sám sebe, abychom tady byli i pro druhé. Když řeknu "ne", není to ze sobeckosti nebo, že jsem líná, ale je to mé vlastní rozhodnutí. Stojím si za svým názorem, nejdu tzv. přes mrtvoly, dovedu jej zdůvodnit. Vrásky na tváři ať se mi tvoří jenom od smíchu. S dobrou náladou přivítat každičký den.

Autorovy další knížky

Tara Ward
britská
2021  70%Získej sebedůvěru: Posilujte sebevědomí prostřednictvím všímavosti a meditace
2021  %Najdi štěstí