Žena, šperk a barvy

Žena, šperk a barvy https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39628/zena-sperk-a-barvy-39628.jpg 3 5 2

Autorky vás na stránkách své knihy provedou principy barevné typologie.Na příkladech žen všech věkových kategorií i barevných typů vám názorně předvedou, jaké líčení nejlépe zvýrazní vaši přirozenou krásu, jaký účes se k vám hodí, jaké zvolit oblečení a jakým šperkem podtrhnete celkový dojem.

Přidat komentář

Marisol
05.09.2020 2 z 5

Souhlasím s hodnocením Varvary. Kniha je stručná a předkládá o barevné typologii jen základy. Doufala jsem, že se kniha bude věnovat také výběru vhodných šperků k jednotlivým typům, jak ostatně slibuje. Bohužel mluví se v ní pouze o špercích, které jedna z autorek knihy sama vyrábí. Tudíž se jedná spíš o reklamu na její výrobky. To mě dost zklamalo.

Varvara
13.06.2013 4 z 5

Kniha je hodně stručná, člověk si podle ní může udělat základní představu o čtyřech barevných typech (podle ročních období), o podtypech se v ní však nedočtete. Jinak ale čtyři ženy, představitelky jednotlivých typů, byly celkem pěkně nalíčené, bylo znát, že jim vhodné barvy opravdu svědčí (hlavně jarní typ). Je to inspirující. Akorát mě ovšem trochu zaráží, že jedna z autorek je na fotografii v černé, která je pro ni jakožto pro blondýnku podle mého soudu poněkud tvrdá, stejně tak brýle. Čiže co tím chci říct - že by kovářova kobyla...?


Autoři knihy

Dáša Nová
česká, 1966

Kniha Žena, šperk a barvy je v

Přečtených4x
Knihotéce2x