Zdravá sebedůvěra

Zdravá sebedůvěra https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425762/bmid_zdrava-sebeduvera-Qd5-425762.jpg 5 5 2

• Trápí vás sociální fobie, návaly úzkosti, pocity vyčerpání a deprese? • Potýkáte se ve společnosti dalších lidí s nepříjemnými pocity a cítíte se méněcenní? • Míváte v osobním i pracovním životě často strach z nezdarů a vlastního selhání? • Můžete se v práci strhat, přesto si vyčítáte, že neděláte dost, nebo dokonce trpíte vyhořením? • Cítíte se osaměle, ale nemáte odvahu pozvat někoho na schůzku? V této knize se konečně dozvíte pravdu o sebedůvěře. Zjistíte, co je její podstatou, z čeho vychází a jak jí dosáhnout. Naleznete zde vědecky podložené techniky a strategie, díky nimž se vymaníte ze zhoubného vlivu svého vnitřního kritika. Kniha obsahuje řadu přínosných cvičení, efektivních praktických úkolů a aktivit postavených na nejmodernějších poznatcích z oblasti kognitivně-behaviorální terapie. Získejte zdravou sebedůvěru a zatočte s věcmi, které vám nyní nahánějí strach!... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Grada
Originální název:

The Self Confidence Workbook , 2018


více info...

Přidat komentář

Marekh
15.02.2023 5 z 5

Po dlouhé době jsem se začetl do knihy o osobním rozvoji. Tématem knihy je SEBEDŮVĚRA. Myslím si, že autorky všechno dobře popsaly a vysvětlily. Teorie je minimum, spíše v této knize nalezneme hodně cvičení, názorných příkladů a příběhů. V závěru každé kapitoly nalezneme SHRNUTÍ a PRAKTICKÉ ÚKOLY.

Do knihy si můžeme psát také poznámky, podtrhovat a plnit jednotlivé úkoly. Je to interaktivní kniha.

V některých momentech jsem se poznával a určitě člověk může vždy na sobě zapracovat. Nejtěžší je všechno uvést do praxe. K této knize se časem vrátím. Patří k těm lepším knihám, které jsem četl o osobním rozvoji.

V závěru se nachází SEZNAM POUŽITÉ LITERATURY.

Danago
03.02.2020 5 z 5

Tak tato knížka se opravdu povedla. Jasně vysvětleno, co je zdravá sebedůvěra. Zjistíte zda máte problém se sebedůvěrou a pokud ano jak se jej zbavit. Jedoduchý postup jak získat nebo si zvýšit sebedůvěru rozepsaný po malých krůčcích. Mě sice sebedůvěra nechybí, ale nikdy nezaškodí si připomenou, co děláme a proč a ujistit se že je to tak správně. Knížku je dobré mít po ruce a vracet se k ní pokaždé, když pocítíme strach nebo úzkost a ztácíme svou sebedůvěru. Může být vaší velkou oporou a podporou.